Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 12 Kasım 2021 #12 Ya kardeşim zerre zor değil. Bir insanın ekstra vasıfsız olması lazım kullanmaması için. Ama çok kötüyüm dersen scooter ile başlarsan daha iyi olur. Çok zevkli bir motordur CBR 125
Ya kardeşim zerre zor değil. Bir insanın ekstra vasıfsız olması lazım kullanmaması için. Ama çok kötüyüm dersen scooter ile başlarsan daha iyi olur. Çok zevkli bir motordur CBR 125
Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.169 Çözümler 8 13 Kasım 2021 #13 Megaton dedi: Ama çok kötüyüm dersen scooter ile başlarsan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Daha önceden vitessiz scooter çok sürdüm. Trafiğede çıktım ama vitessizdi. Vitesli motora geçmek sıkıntı olur mu acaba?
Megaton dedi: Ama çok kötüyüm dersen scooter ile başlarsan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Daha önceden vitessiz scooter çok sürdüm. Trafiğede çıktım ama vitessizdi. Vitesli motora geçmek sıkıntı olur mu acaba?
JobenN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 1.116 13 Kasım 2021 #14 Fodenist dedi: Vitesli motora geçmek sıkıntı olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Olmaz alışırsın zamanla. Yükselerek gitmek istiyorsan motorda geri kolay satabileceğin motorlara bak. Yani temiz motorlar al temiz kullan kolay sat.
Fodenist dedi: Vitesli motora geçmek sıkıntı olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Olmaz alışırsın zamanla. Yükselerek gitmek istiyorsan motorda geri kolay satabileceğin motorlara bak. Yani temiz motorlar al temiz kullan kolay sat.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 14 Kasım 2021 #15 Fodenist dedi: Daha önceden vitessiz scooter çok sürdüm. Trafiğede çıktım ama vitessizdi. Vitesli motora geçmek sıkıntı olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır boş bir alanda debriyaj çalış yeter. Kaldırma vs sonrası aynı zaten.
Fodenist dedi: Daha önceden vitessiz scooter çok sürdüm. Trafiğede çıktım ama vitessizdi. Vitesli motora geçmek sıkıntı olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır boş bir alanda debriyaj çalış yeter. Kaldırma vs sonrası aynı zaten.