125 CC başlangıç motoru önerisi

efeyj

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam yaza doğru bir motor almak istiyorum başlangıç için 125CC ama daha önceden hiç motor deneyimim olmadı. Aklımda qj motor srk 125 s modeli var ama deneyimim olmadığı için sdrift l falan mı alsam diyorum nasıl olsa düşe kalka öğreniceğim ama gönlümde srk istiyor. Sizin tavsiyeniz nedir motor çok zor bir şey mi çok fazla düşer miyim?

Arkadaşlar selam yaza doğru bir motor almak istiyorum başlangıç için 125CC ama daha önceden hiç motor deneyimim olmadı. Aklımda qj motor srk 125 s modeli var ama deneyimim olmadığı için sdrift l falan mı alsam diyorum nasıl olsa düşe kalka öğreniceğim ama gönlümde srk istiyor. Sizin tavsiyeniz nedir motor çok zor bir şey mi çok fazla düşer miyim?
Srk al kesinlikle

TVS Raider modeli senin için daha uygun. Hint malı ve fiyatı ucuz. Parça sıkıntısı çekmezsin ama servisleri iyi değil ve montaj hataları olabiliyor. Motosikleti aldığında güvenilir bir ustanın elinden geçirmek iyi olur.

Daha geçen arkadaşım aldı onu nasıl motor pek bilmiyorum ama görünüşü falan hoşuma gitmedi arka fren disk değil bir de ABS yokmuş hiç deneyimim olmadığı için bence ABS olan bir motor almam daha iyi olmaz mı?

Son düzenleme:
Daha geçen arkadaşım aldı onu nasıl motor pek bilmiyorum ama görünüşü falan hoşuma gitmedi arka fren disk değil bir de ABS yokmuş hiç deneyimim olmadığı için bence ABS olan bir motor almam daha iyi olmaz mı?

F/P açısından düşünmek gerek, srknin neredeyse yarı fiyatına alabiliyorsun. Arkada ABS olmaması kabul edilebilir bu yüzden. Motosiklet te seni durduran ön frendir zaten, bu motosiklet te kombine dediğimiz onu sıktığında bir miktar arkayida sıkan basit bir sistem var, bu güçte ki bir motoru durdurmak için yeterli. Motoru savunuyor gibi oldum, yanlış anlaşılmak istemem, fiyatına göre güzel motor özetle.

F/P açısından düşünmek gerek, srknin neredeyse yarı fiyatına alabiliyorsun. Arkada ABS olmaması kabul edilebilir bu yüzden. Motosiklet te seni durduran ön frendir zaten, bu motosiklet te kombine dediğimiz onu sıktığında bir miktar arkayida sıkan basit bir sistem var, bu güçte ki bir motoru durdurmak için yeterli. Motoru savunuyor gibi oldum, yanlış anlaşılmak istemem, fiyatına göre güzel motor özetle.

Hmm anladım dostum teşekkür ederim.

İlk kez kullanacaksan parçası bol ve ucuz scooterler öneririm. Tercih olarak Honda Activa, Honda Dio, TVS Jupiter gibi motorlar öneririm dayanıklı ve kullanımı basittir.

Ama vitesli istersen TVS Raider 125 güzel bir seçenek. Fakat yerinde olsam sıfır motorla başlamazdım, 2. el motorla başla ki düşürdüğünde falan üzülme.

Bu arada tüm ekipmanları al ondan sonra kalan para ile motor al. Ekipmanlar ise kask, korumalı mont, eldiven, korumalı pantolon, korumalı motosiklet botudur.

Bu ekipmanlar kaliteli bir şeyler alırsan ortalama 15-20 bin TL tutacak. Gerek yok deme asfalt yanığını 2-3 kere tatmış birisiyim ve ekipmansız çıkmıyorum artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı