125 CC başlangıç motoru önerisi

Neuteww

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Yaza ehliyetli girenlerdenim. 125 CC gücünde başlangıç motoru arıyorum. Benim için önemli olan şeyler yakışıklı olsun, malzemesi kaliteli olsun, parçası kolay bulunsun, ABS olursa iyi olur bir de fiyatı en fazla 110-120 bin olsun. Önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba, önerim sizlere Benelli 125s olacaktır, ben aktif olarak 2000 kmdir kullanıyorum ufak tefek masraflar çıktı hep, kaza yaptığımda sorun yaşamışstım ama servis halleti.
Su sogutmalı olup yazın haraleti önler, 6 vites olup yakıt tasarrufu sağlar emsallaleri TVS Raider
Drift L Küba TK03 Bajaj ns 125 beygir olarak daha fazla olup zevk alırsınız hayırlı akşamlar

Yamaha YZF R125 tercih edebilirsin yakışıklı bir modeldir.

Honda CBR 125 de güzel bir tercih olabilir.

Hocam QJ SRK125 R nasıldır? TVS Raider da listem de zaten yine de daha fazla bilgi almak için açtım konuyu.

125'lik supersports almak bana saçma geliyor. Bence TVS Raider'den şaşma. Bir bayiden sıfır alırsın, bayiden çıktıktan sonra ise ilk yapacağın şey lastiği değiştirmek olsun. Anlas 4 mevsim lastik alabilirsin.

Benelli 125s te listemde vardı güzel olduğunu biliyorum önerin için teşekkür ederim, iyi akşamlar.

Hocam QJ SRK 125R nasıldır? TVS Raider da listem de zaten yine de daha fazla bilgi almak için açtım konuyu.

Srk 125 modelini hiç ama hiç önermem, yerinizde olsam kapısının önünden geçmem çünkü QJ motor yeni bir marka parça, servis ağı daha oturmamış olup baş ağrıtır cep üzer.
Raider 125'lerin 2025 modelinde euro 5 + muhappetleri var bazı bayiiler TVS'yi bıraktı bu sebepten kısa vade mutlu olup uzun vadede başınız ağrıyabilir hocam iyi akşamlar

Yamaha YZF R125 tercih edebilirsin yakışıklı bir modeldir.

Honda CBR 125 de güzel bir tercih olabilir.
İkisi de bütçemi aşıyor hocam.

Tavsiyelerin ve önerin için teşekkür ederim.

Benelli 125s te listemde vardı güzel olduğunu biliyorum önerin için teşekkür ederim, iyi akşamlar.
aktif olarak 125s kullanıcısıyım büyük bir sorun yaşamadım ama ben motorumun bakımları gününden gününe yetkili servislerinde yaptırdım 125lik bir motoru nerede zorluyacağını biliyorsan sorun yok demektir hocam ama diğer 125liklere göre 125s hem su sogutmalı hemde beygir olarak daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…