125 CC cross motor önerisi

Duman_TR

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
125 CC cross almayı düşünüyorum ancak crosslardan hiç anlamam. En performanslı cross hangisi? Aklımda Yamaha wr 125 X var ancak KTM SX 125 de aklımda hangisi bilmiyorum. Daha çok yollarda kullanılacak.

125 CC cross almayı düşünüyorum ancak crosslardan hiç anlamam. En performanslı cross hangisi? Aklımda Yamaha wr 125 X var ancak KTM SX 125 de aklımda hangisi bilmiyorum. Daha çok yollarda kullanılacak.
Yolda kullanacaksan cross saçma. Naked yol motoru en mantıklısı yol için. Cross lastikleri asfaltta tutunmaz. Bütçem çok dersen yamaha xsr 125 ya da cb125r bakılabilir. Daha düşük bütçeye ns125 var. Daha da düşük dersen drift l var.

Yolda kullanacaksan cross saçma. Naked yol motoru en mantıklısı yol için. Cross lastikleri asfaltta tutunmaz. Bütçem çok dersen Yamaha xsr 125 ya da CB125R bakılabilir. Daha düşük bütçeye NS125 var. Daha da düşük dersen drift l var.

Evet biliyorum benim hayalimde oydu. Suzuki GSXR125 ancak ailem çok sıkıntı çektirdi. Kendinimi öldürmek istiyorsun falan işte. Bu yüzden bende cross tercih ettim 6 7 ay alışmalarını beklerim düzgün sürerek. Ondan sonra satar hayalimdeki motoru alırım.

Hocam Küba Black CAT 125 KTM 125 SX var en uygun bir bakabilirsiniz ama yolda kullanmak istiyorsanız. Cross motor biraz saçma sonuçta bunlar arazi için üretilen motorlar

Küba Black CAT 125 favorimdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı