125 CC cross motor önerisi

sdti

Decapat
Daha fazla  
125 CC bir cross motor arıyorum ve asfaltta kullanacağım. Okula gidip geleceğim. Cross almamın sebebi ise yaşadığım yerin köy gibi bir yer olması. Ancak alacağım motorda mümkünse vites göstergesi olsun bu tür basit şeylere biraz takılıyorum. Ayrıca cross motora asfalt için tekerlek takılıyor mu?

Bütçene göre değişir husqavarna, ktm gibi markalar daha kaliteli ama bütçen azsa Mondial Xtreme'e olabilir. İkinci olarak asfalt lastiği takılabiliyor fakat yağmurlu havalarda çok yatırmaya çalışma.

Bütçene göre değişir husqavarna, ktm gibi markalar daha kaliteli ama bütçen azsa Mondial Xtreme'e olabilir. İkinci olarak asfalt lastiği takılabiliyor fakat yağmurlu havalarda çok yatırmaya çalışma.
Butcem 170 k ustam şunu alsan tam olur dediğiniz bir model var mi?

KTM 125SX'ler var istersen bir bak 24 modellerinde indirim olabilir ama parçaları pahalı ve servis dışı bir yerde yaptırabileceğini sanmıyorum. Yamaha YZ125'ler var onlara da bir bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…