RUWO Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #1 Selam arkadaşlar, ilk motorumu alacağım. 125 CC Maxi Scooter almak istiyorum. PCX bütçemi aşıyor. Şu an gündemimde RKS Reale 125 ve Voge SR1 var. Önerilerinize açığım.
Selam arkadaşlar, ilk motorumu alacağım. 125 CC Maxi Scooter almak istiyorum. PCX bütçemi aşıyor. Şu an gündemimde RKS Reale 125 ve Voge SR1 var. Önerilerinize açığım.
yunus ama lama Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 477 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 7 Mayıs 2025 #2 Ben agility delivery aldım memnunum.
RUWO Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #3 yunus ama lama dedi: Ben agility delivery aldım memnunum. Genişletmek için tıkla... Görüntüsü de PCX tarzı güzel olsun istiyorum.
yunus ama lama dedi: Ben agility delivery aldım memnunum. Genişletmek için tıkla... Görüntüsü de PCX tarzı güzel olsun istiyorum.
RUWO Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #5 237969 dedi: Jetx? Genişletmek için tıkla... Hoşuma gitti hocam. Listeme ekledim.
HeyUgurr Megapat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 509 Çözümler 9 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yemeksepeti Kuryesi 8 Mayıs 2025 #6 RUWO dedi: Hoşuma gitti hocam. Listeme ekledim. Genişletmek için tıkla... Güzel motordur ama parçaları çok pahalı ve servis zor bulunur.
RUWO dedi: Hoşuma gitti hocam. Listeme ekledim. Genişletmek için tıkla... Güzel motordur ama parçaları çok pahalı ve servis zor bulunur.
RUWO Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #7 HeyUgurr dedi: Güzel motordur ama parçaları çok pahalı ve servis zor bulunur. Genişletmek için tıkla... Hocam SR1 de karar kıldım. Fiyatına göre güzele benziyor. Kroniği yokmuş. Görüntüsü çok şık.
HeyUgurr dedi: Güzel motordur ama parçaları çok pahalı ve servis zor bulunur. Genişletmek için tıkla... Hocam SR1 de karar kıldım. Fiyatına göre güzele benziyor. Kroniği yokmuş. Görüntüsü çok şık.
HeyUgurr Megapat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 509 Çözümler 9 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yemeksepeti Kuryesi 8 Mayıs 2025 #8 RUWO dedi: Hocam SR1 de karar kıldım. Fiyatına göre güzele benziyor. Kroniği yokmuş. Görüntüsü çok şık. Genişletmek için tıkla... İlk defa duydum hayırlı olsun.
RUWO dedi: Hocam SR1 de karar kıldım. Fiyatına göre güzele benziyor. Kroniği yokmuş. Görüntüsü çok şık. Genişletmek için tıkla... İlk defa duydum hayırlı olsun.
RUWO Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #9 HeyUgurr dedi: İlk defa duydum hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Eskiden bayisiydik. Kaliteli motordur. Parça sorunu da çözülmüş.
HeyUgurr dedi: İlk defa duydum hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Eskiden bayisiydik. Kaliteli motordur. Parça sorunu da çözülmüş.
nelielwashere Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 670 Makaleler 1 Çözümler 1 9 Mayıs 2025 #10 Çinli motorlardan uzak dur bence ne kadar kaliteli olursa olsun Çinli çinlidir. Jüpiter 125 öneririm.
Çinli motorlardan uzak dur bence ne kadar kaliteli olursa olsun Çinli çinlidir. Jüpiter 125 öneririm.