125 CC motor hangi ehliyetle kullanılır?

Aguli

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen 5 1600 3.20 ghz
sapphire nitro rx 580
gigabyte b450m s2h
corsair vengeace 2x8 16 gb ram
coolermaster 750w psu
Arkadaşımın 125 CC motoru var ondan ödünç almayı düşünüyorum. Yeni yasa falan diyorlardı 125 CC için bende şu an M, B, B1 ve F ehliyeti var. Şu an bu ehliyetle kullanabiliyor muyum yoksa kullanabilmek için ekstradan derslerini almam mı lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilmiyorsam sürücü kursuna gidip sertifika alman lazım yoksa ne ehliyetin olsun motor kullanamıyorsun diye biliyorum.

Arkadaşımın 125 CC motoru var ondan ödünç almayı düşünüyorum. Yeni yasa falan diyorlardı 125 CC için bende şu an M, B, B1 ve F ehliyeti var. Şu an bu ehliyetle kullanabiliyor muyum yoksa kullanabilmek için ekstradan derslerini almam mı lazım?

Gidip ders alıp ehliyete işletmen lazım yoksa ceza yersiniz çevirmeye denk gelirseniz hocam.

Yukarıdaki arkadaşlarında dediği gibi;
Sürücü kursuna gidip sınavlara girip sertifika alman lazım aksi takdirde çevirmede Vs. yakalanırsan ehliyetsizlik maddesinden ceza yersin 12-13bin tl falan cezası

Technopat Haberler

Geri
Yukarı