125 CC motor ile uzun yol yapılır mı?

ArdaYilmaz28

Decapat
Daha fazla  
Giresun'dan Muğla'ya 125 CC motor ile gidilir mi? QJ trx 12'den bahsediyorum. Otobüsle 1 günde falan gidiliyormuş. Motorla gitsem kar etmiş olur muyum? Ne kadar erken giderim?

Motorlar hakkında çok bir bilgim olmasa da 125 CC motor ile 1000km+ yolu pek konforlu gideceğini sanmam, en az bir 200 CC motor filan olması lazım bana kalırsa, otobüsle gitmek daha iyi olacaktır.

Giresun'dan Muğla'ya 125 CC motor ile gidilir mi? QJ trx 12'den bahsediyorum. Otobüsle 1 günde falan gidiliyormuş. Motorla gitsem kar etmiş olur muyum? Ne kadar erken giderim?

300-400 km olsa gidilirdi de 1200 km çokmuş bir de donuşu var net gidilmez sabah 5'te çıksan molalar ile birlikte varış 23:00 falan olur tahmini. Ben hakkımı uçak veya otobüsten yana kullanırdım.

Gidilir bu arada dinledire dinledire motorla gidebilirsin daha önce uzun yol yaptım RKS 125 Pro var bende de hiç sıkıntı yaşamadım ama motoru dinlendirmen şart

Tabii ki gidilir. Vespa ile Dünya'yı dolaşan var. Önemli olan yolculuktan ne beklediğin. Sadece kâr amacıyla düşünüyorsan bence değmez zehir olur yolculuk. Geze geze giderim istediğim yerde kalırım. Yeni yerler görür, birileriyle tanışırım diyorsan gidilir.

Otobüse bindirip git daha iyi 125cc ile çekilmez. Giderim diyorsan gidilir, 50cc ile Avrupa turu bile yapanlar var.

Çok zor hocam. Eziyet çekersin bildiğin. Mesafe 400km falan olsa neyse ama çok uzun bir yoldan bahsediyorsun. Ama diyorsan ki ben dinlenirim çadırımı alırım yanıma o ayrı. Onun dışında motor enjeksiyonlu değil karbüratörlü ise yolda kalma ihtimalinde çok yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…