125 CC motor önerileri

Hüseyin.87

Zeptopat
Daha fazla  
Hocam ben daha yeni 16'ya girdim boyum 186, kilom 95, 150 bin bütçem var, 2. el veya sıfır motor önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani 125cc için 150 bin lira bütçe varsa Honda PCX'ten şaşmamak lazım. Alternatif olarak Voge SR1 ADV veya Yamaha N-Max de üzmez diye düşünüyorum.

Bu arada 16 yaşındasın diye Scooter önerdim. Vitesli için bence erken ama sen bilirsin. Vitesliler için diğer hocalarım yardımcı olabilir, ben o kadar hakim değilim.

Hocam ben daha yeni 16'ya girdim boyum 186, kilom 95, 150 bin bütçem var, 2. el veya sıfır motor önerir misiniz?

Görünüş istiyorsan RKS SRK 125R alabilirsin kalite olarak PCX.

125cc için 200 bine çıkmanı önermem. Scooter istiyorsan bu sınıfta PCX en sorunsuz ve piyasası en hızlı olanı. Eğer a1 sorunu olmasaydı nmax 155 önerirdim ama a1 ehliyetle onu kullanamazsın.

125cc için 200 bine çıkmanı önermem. Scooter istiyorsan bu sınıfta PCX en sorunsuz ve piyasası en hızlı olanı. Eğer a1 sorunu olmasaydı nmax 155 önerirdim ama a1 ehliyetle onu kullanamazsın.
Hocam daha önce scooter kullandım ehliyetsiz olarak artık vitesli motora geçmek istiyorum birazda şekil olsun bir arkadaşım Yamaha r125 önerdi temizini bulursan al dedi siz ne dersiniz

NMAX 125 veya PCX 125 al geç 125'lik racing sürmenin bir mantığı yok benim gözümde.

Hocam daha önce scooter kullandım ehliyetsiz olarak artık vitesli motora geçmek istiyorum birazda şekil olsun bir arkadaşım Yamaha r125 önerdi temizini bulursan al dedi siz ne dersiniz
Güzel gözüküyor ve sorunsuz bir motor ancak bence 125cc kategorisi için çok pahalı. Hem alırken pahalı, hem parçası pahalı, hem servisi pahalı. Maksimum 2 sene kullanılacak ve yetmeyecek bir motor için bence gereksiz paralar. 2. Elden temiz 150 bine kadsr japon ve sorunsuz motorlar mevcut. Daha ucuza ns125 gibi motorlar da mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…