125 CC motor önerisi

Keşke hızı 90'ın üstüne çıksa neden 90 da limitlediklerini bir türlü anlamadım.

Keşke hızı 90'ın üstüne çıksa neden 90 da limitlediklerini bir türlü anlamadım.

2023 modelinde oluyor o sanırım. Ama 90'da yeterli bence Dio için. Zaten titreşim artıyor ve güven azalıyor o hızda
Sahil kenarı kasabasında oturduğum için 50 60 hız bile yeterli, fazla geliyor bana. Arkadaşın bütçesi 80bin TL olduğu için alternatif çok sunamıyoruz maalesef. Küba ya da RKS önermek istemiyorum.

İzmir menemenin merkezinden biraz uzak biryerde oturuyorum. Honda diyor değilde biraz büyük tarzda motor aramıştım. Baktığım motorlardan bir tanesi Bajaj Pulsar NS 125 idi. Sizinde fikirlerinizi almak istedim. ( 0 olmak zorunda değil 2. el'de olur)

125CC motor alacaksan direk scooter al en azından rahat sürersin vitesli motor alıp kendini yormanın manası yok bence zaten şehirde süreceksin.

Anladım. O zaman dediğin gibi vitesli almak daha mantıklı çünkü 125'lik scooterlar (PCX+)
160tan aşağı yok. Onun 2.elini alacağına Pulsar N250 0 al. Aynı para.
Bütçen biraz düşük ns 125 2. el olarak alabilirsin.

16 yaşında olduğum için 125 üstü motor alamıyorum . bu sebeple NS 125 iyi oluyor. Çok zorlarsam belki NS 125 0 halini alabilirim.

16 yaşında olduğum için 125 üstü motor alamıyorum . Bu sebeple ns 125 iyi oluyor. Çok zorlarsam belki ns 125 0 halini alabilirim.

Sana tavsiyem 0 alma.(piyasa da yoksa al tabii) ilk motorun olacaksa 2.el temiz bir tane bul onu al. Tepe tepe kullan, güzelce öğren, sonra satarsın çünkü ileride asla yeterli gelmeyecektir o. Minimum 250 isteyecektir bünye

Boyun 170 üzeri değilse MSX 125 alabileceğin en iyi motordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…