125 CC motor önerisi

yusufff445

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, A1 motosiklet ehliyetimi aldım, gelecek yıl da A2 motosiklet ehliyetimi alacağım ancak almadan önce bir başlangıç motoru istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum. Bana önerebileceğiniz bir motor var mı? Nedenini ile beraber önerirseniz sevinirim. Fiyatta sorun yok. Temiz kullanılmış ikinci el olur veya yeni olabilir.

Aşağıdaki konulara bakıp bilgi alabilirsiniz.

Öncelikle herkese merhaba, A1 motosiklet ehliyetimi aldım, gelecek yıl da A2 motosiklet ehliyetimi alacağım ancak almadan önce bir başlangıç motoru istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum. Bana önerebileceğiniz bir motor var mı? Nedenini ile beraber önerirseniz sevinirim. Fiyatta sorun yok. Temiz kullanılmış ikinci el olur veya yeni olabilir.

Arora Cappuccino 125. Nedeni çünkü ben kullanıyorum. Çok memnunum. Genellikle iki kişi kullanıyorum, performansından çok memnunum. İki kişi 90 km hıza çıkıyor, rampalarda ise 35 km hızla rahat şekilde çıkıyor. Bu dediğim hızlar iki kişi içindi; tek kişi 100 km hız yapıyor, rampada ise 40-43 km hız yapıyor. Fotoğrafları da koydum, bu rengi çok güzel. Bir düşün derim yani. 🙂

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240826_175712_Gallery.jpg
    Screenshot_20240826_175712_Gallery.jpg
    113,7 KB · Görüntüleme: 60

Bence scooter alma. Alacağın tür naked tarzı bir şey olsun. Ben de scooter var, daha yeni A1 aldım ve hemen bayıldım. Naked tarzı manuel motorlar daha zevkli oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı