125 CC motor önerisi

Semihcimke

Decapat
Daha fazla  
İşe gidip gelmek ve günlük kullanım için motor alacagım biraz baktım ve KTM Duke 125 mt 125 ve voge 125r arasında kaldım. Voge 125rın dıgerlerıne gore fıyatı dusuk sıfır almayı dusunuyorum sızın tercıhınız nedır farklı model onerılerıne açıgım.

Performans olarak bilmem ama ikisi arasından MT daha hoş geliyor bana hem piyasada parçası vs bol hem de bilindik bir marka KTM kötü bir marka değil fakat Yamaha kadar piyasada yoktur diye düşünüyorum.

@ayberkmv1 her şey hız mı?

Bahsettikleriniz arasında mt ve Duke ikilisinden birini alın. VOGE125 ikisinin kalite anlamında dengi değil.

Eğer arkadaş sıfırını almayacaksa bu 2 motorunda 2. eline girilmez hem piyasası ölü hem de motor ölü yüksek ihtimalde 1 yıl içinde yükselmeyi düşünür eğer ehliyet derdi yoksa direkt MT25 alsın illa 125CC Japon istiyorsada PCX alınabilir 2024 kasayı direkt veriyorlar.

125CC hiçbir motosiklet 50-60 bin liradan fazla paraya değmez benim gözümde ama yapacak bir şey yok işte. 125 CC'ye yükseltilmiş ama ruhsatta 50CC olarak gözüken makineler de alabilirsiniz isterseniz.

Açıkçası bende öyle düşünüyorum mt 125 almayı daha çok istiyorum fakat liste fiyatı çok yüksek 125CC bir motora o parayı vermek istemiyorum şu an A1 ehliyetim var en azından CC problemini aşana kadar voge 125 almayı dusunuyorum sizce sıkıntı yaratır mı parca konusunda veya büyük arızalar cıkarır mı?

Eğer arkadaş sıfırını almayacaksa bu 2 motorunda 2. eline girilmez hem piyasası ölü hem de motor ölü yüksek ihtimalde 1 yıl içinde yükselmeyi düşünür eğer ehliyet derdi yoksa direkt MT25 alsın illa 125CC Japon istiyorsada PCX alınabilir 2024 kasayı direkt veriyorlar.

Ehlıyet derdim olmasa dedıgınız gıbı yapardım dırek zaten mt 125 ile mt 25 arasında çok da fiyat farkı yok.

Voge küçük duruyormuş arkadaşım öyle dedi. Ucuz ama kaliteli bir şey al bence 125cc sonuçta ama diyorsan ki zenginim ben olsam YZF R125 veya KTM RC125 alırdım.

Ucuz ama kaliteli olan TVS Raider 125 var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı