125 CC motor önerisi

1reNN

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 125CC bir motor düşünüyorum. Halihazırda kullandığım 50CC (80CC dönüşümlü) motorumu satıp üzerine para ekleyerek almayı planlıyorum. Racing tarzı olursa olur, görünüş de benim için önemli. 180 boyundayım, ucuz yollu ve üzmeyecek bir model ne olabilir?

CBR 125 çok eskiden kaldığı için artık önerilecek bir motor değil. Yuki taro GP2, RKS srk 125 olabilir racing kategorisi biraz sınırlı adamakıllı motor yok.

Merhaba, 125CC bir motor düşünüyorum. Halihazırda kullandığım 50CC (80CC dönüşümlü) motorumu satıp üzerine para ekleyerek almayı planlıyorum. Racing tarzı olursa olur, görünüş de benim için önemli. 180 boyundayım, ucuz yollu ve üzmeyecek bir model ne olabilir?

CBR 125 çok eskiden kaldığı için artık önerilecek bir motor değil. Yuki taro GP2, RKS srk 125 olabilir racing kategorisi biraz sınırlı adamakıllı motor yok.

Hocam illa racing olacak diye bir şey yok başka seçeneklerim ne olabilir bütçem kısıtlı.

Hocam illa racing olacak diye bir şey yok başka seçeneklerim ne olabilir bütçem kısıtlı.

Bütçenizi yazarsanız daha iyi yardımcı olabilirim hocam.

Bütçeniz nedir? Ucuz yollu iyi görünen Mondial Drift L var. Onun dışında bence Kuba Terra 125 var.

Fakat ben QJ TRX12 tavsiye ederim, parça sorunu yok geçen kaza yapan birisiyle konuştum 1 haftada gelmiş parçalar. ABS'li donanımlı bir motor.

Ns 125, Drift L, TVS Raider 125, voge R125, QJ SRK 125S.

Bütçeniz nedir? Ucuz yollu iyi görünen Mondial Drift L var. Onun dışında bence Küba Terra 125 var.

Fakat ben QJ trx12 tavsiye ederim, parça sorunu yok geçen kaza yapan birisiyle konuştum 1 haftada gelmiş parçalar. ABS'li donanımlı bir motor.

Hocam 90k civarı voge 125 nasıl bir fikriniz var mı ikinci el olarak düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı