125 CC motor almayı düşünüyorum Benelli 125 s Pulsar ns 125 düşünüyorum. Ne önerirsiniz? Benelli daha çok istiyorum ama parçası yok diyorlar. Bu bilginiz var mı?
125 CC motor almayı düşünüyorum Benelli 125 s Pulsar ns 125 düşünüyorum. Ne önerirsiniz? Benelli daha çok istiyorum ama parçası yok diyorlar. Bu bilginiz var mı?
Yarın bayiiden Pulsar125ABS çıkaracağım ben Antalya tayfun motordan alıyorum ve bu bayii bana ödeme seçeneği olarak 200bin TL 12 taksit sundu ama yaklaşık 1 ay önceydi ve galiba 154bintlye 10bin TL zam alarak çıkmış ben anlaştığımda 144bintlydi. Eğer bütçenizi aşmıyorsa ABS ve parça bulma konusundan dolayı NS125 daha iyi fakat bütçede önemli.
Yarın bayiiden PulsAR125ABS çıkaracağım ben Antalya tayfun motordan alıyorum ve bu bayii bana ödeme seçeneği olarak 200bin TL 12 taksit sundu ama yaklaşık 1 ay önceydi ve galiba 154bintlye 10bin TL zam alarak çıkmış ben anlaştığımda 144bintlydi. Eğer bütçenizi aşmıyorsa ABS ve parça bulma konusundan dolayı NS125 daha iyi fakat bütçede önemli.