125 CC Motor tavsiyesi

Ercü Çözer

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, seneye nasip olursa 125CC'lik motor almayı düşünüyoruz yaş yetmediği için seneye alıyoruz. Hızı yüksek modelleri yazar mısınız? Bir de mesela 130 basan 125CC motorun içini açıp yazılım veya onun gibi bir şey ile hızı arttırabilir mi?

Bütçe söylerseniz daha rahat olur.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cbr125r-2013-1095969960/detay bunlar 125'liklerin içinde en hızlıları ancak çoğu 30k Km'den aşağı değil ve eski makineler. 156kmh hız görüyor.

Tecrübe yoksa cfb önerirdim. Super Sport'larda dengeyi sağlamak ve oturuş pozisyonuna alışmak zor oluyor, ki başlarken en önemli olan şey de dengeyi sağlamak.

Kalça ve bel yönetimini biliyorsa, bakış nereye ise motorun o yöne doğru gittiğinin bilgisinde ise sorun yaşamaz hocam.

Tecrübe yoksa CBF önerirdim. Super sportlarda dengeyi sağlamak ve oturuş pozisyonuna alışmak zor oluyor, ki başlarken en önemli olan şey de dengeyi sağlamak.
Kalça ve bel yönetimini biliyorsa, bakış nereye ise motorun o yöne doğru gittiğinin bilgisinde ise sorun yaşamaz
Tabi tecrübeye bakıyor iş. Yaşı yetmediği için ilk kez çift tekere oturacağını varsayarak öneride bulundum.
Evet ilk kez kullanacağım ona göre önerirseniz daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…