125 CC motor tavsiyesi

numune23

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Serbest Meslek
Merhaba yakın zamanda motor almak istiyorum kararsız kaldım. Aklımdaki motorlar CBR125R, YZF R125(2024), yuki taro GP2, motorla hiç deneyimim yok yeni ehliyet alıyorum eski model CBR almak isterim fakat abs yok ve kazıklanma sansımda var. Diğer iki motor olarak birisi Japon kaliteli diğeri Çin malı ve aralarında 100 bin TL fiyat farkı var siz ne önerirsiniz Çin alsam 1-2 sene götürür mü?

Merhaba yakın zamanda motor almak istiyorum kararsız kaldım. Aklımdaki motorlar CBR125R, YZF R125(2024), yuki taro GP2, motorla hiç deneyimim yok yeni ehliyet alıyorum eski model CBR almak isterim fakat abs yok ve kazıklanma sansımda var. Diğer iki motor olarak birisi Japon kaliteli diğeri Çin malı ve aralarında 100 bin TL fiyat farkı var siz ne önerirsiniz Çin alsam 1-2 sene götürür mü?

Hocam Çin malına yanaşmayın üstelik Yuki'ye hiç bulaşmayın bence. Japon alın başınız ağrımasın. 2024 R125 125CC'lere göre bayağı pahalı büyük ihtimal satmak isterseniz ya satamazsınız ya da bayağı yavaş satarsınız. Ayrıca 2. el Çin malı motor almanızı önermem. 2. el temiz Japon makineleri kovalayabilirsiniz. Onun dışında bajaj NS125 alabilirsiniz. Hiç deneyiminiz yokmuş motoru yatırırsanız yedek parça rahatlıkla bulabilirsiniz. Ben olsam NS125 alıp tecrübe kazanırken NS125'in üstüne para katıp Japon alırdım.

Hiç deneyiminiz yok ise parçası bol ve ucuz Hint naked veya Commuter öneririm. Yani TVS Raider 125 öneriyorum, deneyimsizliği atlattıktan sonra kolayca satıp YZF R125 gibi motorlara geçersiniz.

Ya da NS125 de olabilir, o da çok güzel motordur parçası bakkalda bile bulunur. (Bakkal blöftür, yani her yerde bulunur anlamında diyorum.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı