125 CC motor tavsiyesi

Iwatani Naofumi

Centipat
Daha fazla  
125CC mümkün ise süper Sport motosiklet almayı düşünüyorum. Aklımda 2017 model CBR125R var ama yuki GP2, qj (RKS) 125r, falcon 177 gibi sıfır olup da 2017 CBR'dan daha ucuz motorlar var fakat çoğunlukla almayın denmiş onlara. Sizce CBR'dan devam mi edeyim yoksa bunlardan birini mi alayım? Eğer kendi öneriniz var ise duymak isterim.

125CC mümkün ise süper Sport motosiklet almayı düşünüyorum. Aklımda 2017 model CBR125R var ama yuki GP2, qj (RKS) 125r, falcon 177 gibi sıfır olup da 2017 CBR'dan daha ucuz motorlar var fakat çoğunlukla almayın denmiş onlara. Sizce CBR'dan devam mi edeyim yoksa bunlardan birini mi alayım? Eğer kendi öneriniz var ise duymak isterim.

TVS Raider.

125cc'de ss bakmak ne kadar mantıklı bilemedim.CBR'ın devri artık bitti maalesef çünkü adam akıllı kullanan veya bakan bir elin parmağını geçmez.Naked olarak bakman daha iyi olur.NS125 olabilir.Bahsettiğin çinli motorlara bakma ne parça kalitesi var ne adam akıllı servisi.Bütçe benim için hiç sıkıntı değil dersen ss grubunda rc125-r125 bakılabilir ama fiyatları çok saçma derecede yüksek.Dediğimiz motorlara bakman daha mantıklı.Scooter bile bakabilirsin bana kalırsa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı