125 CC pişmanlık mıdır?

Merhaba, 125 CC bir motor alıp 2 sene sonra satmayı düşünüyorum. Sizce 2 sene daha beklemeli miyim, yoksa hemen almalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şehirler arası yolculuk yapılmayacaksa 2 yıl idare edilir şahsen.

Yol uzunlugu saatle tarif edilmez. Kac km olduguna bagli.

Sehir icinde gucu yetse de, cogunda abs yok. Absli motosiklet tavsiye ederim 2 sene beklersen pisman olmazsin.
Hocam, 60 km yol yapacağım. Motosiklet olarak YZF R125 veya KTM serisinden birini düşünüyorum. Her gün aktif olarak kullanacağım motoru seçmeli miyim?

Merhaba, 125 CC bir motor alıp 2 sene sonra satmayı düşünüyorum. Sizce 2 sene daha beklemeli miyim, yoksa hemen alınır mı?

R25 al kalsın kenarda 2 sene sonra fiyatları 4-5 katı olmuş olacak. Malum 2022'de 60kya R25 vardı şu an 300k abs modelleri. Varsa bir tane şarjlı motor al idare et biraz.

En az 250'lik al ve absli al. Yamaha'nin R125 modelini hiç duymadim da, KTM'nin yeni kasa 125ligi guzel, ama 250ligi, 390'i daha iyi olur.
Hocam, mesafe farklı anlaşılabilir. Düzeltirim, 60 km’yi belki bir senede bir yaparım. Günde 1 km süreceğim, fakat diyorsanız ki genelde alma, almam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…