İyi akşamlar, 125CC Honda activa motorum var, henüz yeni yeni başladığım için kask, kilit vs. dışında ekipman dizmedim. Öğrenciyim, bütçem çok yüksek değil, hem pantolon hem montu 10-12K civarına ayarlarsak iyi olur. Trafiğe araba ile alıştığım için motoru da araba gibi kullanıyorum, yanlardan kaçma aşırı hız yapma, ışıklarda geçme gibi maganda hareketlerim yok, efendi efendi kullanıyorum. Bu yüzden racing motor kullanıcıları gibi 30 bin TL'ye bir mont, 50bin TL'ye pantolon gibi ekipmanlardan ziyade, rüzgarı ve yağmur geçirmeyen, yere düşme halinde asfaltta soyulmamı engelleyecek, hafif korumalı bir monta ihtiyacım var.
Prohel COLOMBIA 4 MEVSİM MONT NEON SARI yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Şu iki montu buldum başka önerisi, tavsiyesi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Motoru genelde şehir içi, bazen (haftada bir, iki haftada bir) İstanbul-Kocaeli arası kullanıyorum, dediğim gibi mümkün olduğunda aksiyondan kaçınıyorum, ulaşımım için sakince kullanıyorum. Bu nedenle profesyonel on binlerce liralık montlar yerine uygun seçenekler önerirseniz sevinirim teşekkürler.