125 CC scooter motor önerisi

yusufmagden

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 125 CC motor önerisi bekliyorum. Şu an da arada kaldığım motorlar Suzuki Adress 125, Yamaha Delight 125 ve Yamaha Rayzr 125. Yamaha Rayzr çok önerilmiyor ama yine de yazmak istedim. Daha çok adress ile delight arasında kaldım. Almışken en azından Japon mal alim diyorum. PCX falan bütçemi aşıyor maalesef.

ABS li motosiklet almak şart ülkemizde. Şu an apec 150 cc apx5 65 bin TL'ye bayilerde ve a101 de satılıyor. ABS nin maliyetinin 40 bin tl olduğunu düşünürsek adamlar bedava motosiklet dağıtıyor zaten. ABS olmayan motosikleti almayın. 2. el de sakın almayın garantisi yok

Merhaba arkadaşlar. 125 CC motor önerisi bekliyorum. Şu an da arada kaldığım motorlar Suzuki adress 125, Yamaha delight 125 ve Yamaha rayzr 125. Yamaha rayzr çok önerilmiyor ama yine de yazmak istedim. Daha çok adress ile delight arasında kaldım. Almışken en azından Japon mal alim diyorum. PCX falan bütçemi aşıyor maalesef.

Tam bütçe nedir acaba?

Merhaba arkadaşlar. 125 CC motor önerisi bekliyorum. Şu an da arada kaldığım motorlar Suzuki adress 125, Yamaha delight 125 ve Yamaha rayzr 125. Yamaha rayzr çok önerilmiyor ama yine de yazmak istedim. Daha çok adress ile delight arasında kaldım. Almışken en azından Japon mal alim diyorum. PCX falan bütçemi aşıyor maalesef.

SYM jet X 125 E5+ alabilirsin.

150 k diyeyim Max bir de taksit olması lazım.

Honda Suzuki veya Yamaha alma taraftarıyım servis açısından sıkıntı çek miyim diye.

Tam anlamıyla güncel fiyatını bilmiyorum ama voge SR1 veya SR1 ADV öneririm hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı