125 MH Drift motor alınır mı?

Sorun olup olmadığı binince anlaşılır hocam. Çekme belgesi ile trafikte sıkıntı yaşarsınız.
Ayrıca 15500 km de olduğu yazılmış ve yeni motor yapılmış. Bu motosikletlere 15000'de motor yapılması normal bir durum değil. Çok hor kullanılmış olabilir. Şanzıman seslerine dikkat etmek lazım.

Motordan hiç anlamıyorum ben daha önce vitesli motor da kullanmadım. Anlayamam yani. Ne yapabilirim acaba?

Motosikletlerden anlayan biriyle motora bakmak daha hayırlı olur hocam sizin için. Ama gözünüzle bir muayene yapabilirsiniz. Yağ kaçıran yerler var mı, genelde silindir kapağı ya da silindir ile blok arasında olur. Amortisör keçelerine bakın. Şaseye dikkatli bakın eğilme bükülme kaynak var mı diye. Çalıştırıp bir dinleyin motor sesini sağlıklıysa saat gibi aynı saniye vurur hep. Şanzıman seslerine dikkat edin. Arızalı vites dişlisi var mı kontrol edin. Bunu şöyle test edin: Her viteste biraz zorlayın motoru bakalım dişliler de atlama yapacak mı? Kabaca anlatmaya çalıştım umarım faydası olur. Satın almaya giderken bu işlerden anlayan birini götürmenizi tavsiye ederim. Sizin görmediğinizi arkadaşınız görebilir. İyi akşamlar.

Çok teşekkür ederim. Sizlere de iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…