Sadece ana senaryodan oynayacaksanız bence değer ama eğer derseniz ki bu paraya başka hangi oyun alınır diye şu an hala indirimdemi bilmiyorum ama RDR2 önerebilirim onun dışında bence Cyberpunk 2077 alınır oynanır.
O zaman alın hocam. Witcher 3 oynayıp beğendiyseniz ve shooter oyun oynuyorsanız bunu da beğenirsiniz. Oyunun sunumu tamamıyla aynı. Oynanış ve teması değişiyor sadece. Hikayesini ve dünyasını ben çok sevdim.
Witcher oyununu hiç oynamadım ama duydum, RDR2'yi de duydum ama oynamadım sadece Call of Duty oynadım hayatımda Cyberpunk'un amacı herhalde GTA gibi bildiklerime göre doğru mu? Görevler vs. var.
Hiç bilgim yok oyun hakkında sadece girip başlatıp oynamak istiyorum o kadar.
Witcher oyununu hiç oynamadım ama duydum, RDR2'yi de duydum ama oynamadım sadece Call of Duty oynadım hayatımda Cyberpunk'un amacı herhalde GTA gibi bildiklerime göre doğru mu? Görevler vs. var.
Cyberpunk 2077 is an open-world, action-adventure RPG set in the dark future of Night City — a dangerous megalopolis obsessed with power, glamor, and ceaseless body modification.
Alınır, Cyberpunk'ın 124 TL'den daha da aşağı düşeceğini sanmıyorum ve oyunun hikayesi akıcıydı, oyunda birden fazla alternatif sunması da hoşuma gitmişti.