125 TL fare önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Fareyi palm grip şeklinde tutuyorum. FPS oyunları için alacağım bu yüzden ani çevirmelerde takılmaması gerekli. Yazılımı olursa çok iyi olur. Aklımda Gamenote MS 1001 ya da MS 1002 modeli var ancak araştırırken öğrendim takılma yapma ihtimali varmış. Önerilerinizi bekliyorum iyi sosyaller.

Fareyi palm grip şeklinde tutuyorum. FPS oyunları için alacağım bu yüzden ani çevirmelerde takılmaması gerekli. Yazılımı olursa çok iyi olur. Aklımda Gamenote ms 1001 ya da ms 1002 modeli var ancak araştırırken öğrendim takılma yapma ihtimali varmış. Önerilerinizi bekliyorum iyi sosyaller.

Monster Pusat V6 kullanıyorum gayet memnunum. Sanada öneririm. Fakat ürünün güncel fiyatı hakkında bir bilgim yok. Zamanında 140 TL civarında almıştım diye hatırlıyorum.

200 TL olmuş ve şu anda stoklarda yok hocam.

Ani çevirmelerde takılma sorunu oluyor mu hocam?

Ani çevirmelerde takılmalar olmaması için IPS'si yüksek(en az 100-150)olan bir mouse alman gerek ve maalesef 125 TL fiyatında çok yok diye biliyorum.

MMX-08 öneririm şu an fiyatı 144 TL ama illaki 125 TL olanı vardır. Genelde butterfly Click için ve jitter Click'i çok iyi.

Biraz bütçeyi arttırıp Corsair Katar Pro veya XT modelini alabilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı