Satıldı 125 TL Logitech G102 Lightsync

Makaleler
7
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekipmanlar: Asus ROG Keris, Durgod Taurus K320 Cherry MX Brown, Takstar Pro 82, Soundmagic A30, Porge siyah Kanagawa XXL.

Bilgisayar: AMD Ryzen 5 5500, Asus TUF RTX 3080, Gigabyte B450 Aorus Pro, G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8) 3000MHz CL16, Crucial P1 500GB NVMe, High Power Super GD+ 850W, Deepcool Matrexx 70 ADD-RGB 3F + 4x Lian Li Lancool 3 140mm ARGB stok fan.
Fiyat uygun çünkü farenin orta tekerleği bozuk. Tekerlek sorunsuz dönüyor, tıklaması da sorunsuz ancak kaydırmıyor. Doğrudan orta tekerleğe basıp kaydırabilirsiniz ya da Logitech'in uygulamasıyla g-Shift ile sağ tuşa tekerleğin basma işlevini atarsınız. Bu sayede DPI + sağ tık yapınca orta tuşa basmış gibi olur.
Garantisi yok, fare 9 aylık (değişimden geldi); kutusu ve faturası durmakta.
Elden veya kargo ile yollayabilirim.

G102_2.jpg

G102_3.jpg

Son düzenleme:
DC'den ulaşabilir misiniz?

Eq1NoX#0001

.

Ürün satılık mı hocam hala?
İyi günler hocam. Bildirim gelmedi görmedim, kusura bakmayın. Fare için birisiyle anlaştım. Pazartesi gönderimini yapacağım. Eğer almaktan vazgeçerse VS. size dönüş yaparım.

Sizden haber bekliyorum.
Hocam farenin orta tekerleği de tekrar çalışmaya başladı zaten :ROFL: Toz girmiş galiba içerisine. Biraz gözlemleyeceğim bakayım arıza işaretleri veriyor mu diye.

Hocam farenin orta tekerleği de tekrar çalışmaya başladı zaten :ROFL: toz girmiş galiba içerisine. Biraz gözlemleyeceğim bakayım arıza işaretleri veriyor mu diye.

Çalışıyor ise biraz daha yukarısını verebilirim fiyatın.

Çalışıyor ise biraz daha yukarısını verebilirim fiyatın.
Şu an çalışıyor temizledim tekerleği falan (sökmeden). Ancak dediğim gibi bir-iki gün gözlemleyeyim. Sonra yüksek fiyattan satarım alırsınız orta tekerleği yine bozulur falan sıkıntı çıkmasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı