Merhaba arkadaşlar. Bu şekilde birçok konu var ama ne yazık ki fiyatlar güncel değil hem Hz olarak hem de sensör olarak oyunlarda da fazla sıkıntı çıkarmayacak bir mouse ihtiyacım var.
Trendyol bakiyesi ile alacağım o site üzerinden önerebilirseniz sevinirim.
En ucuz Lenovo Legion M300 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion M300 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 501,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz GameNote MS1026 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote MS1026 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 194,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Doğrudur hocam, zaten 125 liraya doğru düzgün bir mouse alınabileceğini sanmıyorum. Gördüm, 125 lira için fena değildir belki diye attım. 125 verip kötü mouse alınacağına 200 verip Razer Deathadder Mini veya Viper Mini almak daha mantıklı.
Merhaba arkadaşlar. Bu şekilde birçok konu var ama ne yazık ki fiyatlar güncel değil hem Hz olarak hem de sensör olarak oyunlarda da fazla sıkıntı çıkarmayacak bir mouse ihtiyacım var.
Trendyol bakiyesi ile alacağım o site üzerinden önerebilirseniz sevinirim.