@stillwerise44 Dostum kessinlikle EVGA GTX 980 eğer onu satın alamazsan R9 390X yönelmelisin.
Dostum "GeT" güvenli elektronik ticaret anlamına geliyor ve sistem şu şekilde çalışıyor; Satıcı bir ürünü GeT ile ilan açar ve bir alıcı ilana talip olur ve satın almak için ürünün GeT ile satın al butonuna basar ve GeT Para havuzuna (sahibinden.com 'un hesabına) parayı yatırır. Satıcı ürünü kargoya verir ve satıcı kargoladığına dair GeT sistemine bildiri yapar. Ürün alıcıya geldiğinde ürün satıcının belirttiği gibiyse Alıcı GeT satın alma işlemine onay verir. Böylelikle ürünü satan kişi GeT havuzuna yatırılan parayı alabilir.
Not: Boşuna "Ben parayı GeT hesabına yatırırm, ürün bana geldiğinde onay vermem ürünü de geri kargolamam parada cebimde kalır üründe" düşünmeyin çünkü satıcı kargoyu gönderdikten sonra ve sen satış işlemine onay vermeyip, ürünü geri göndermezsen satıcı şikayet hakkına sahip oluyor ve sende kendi paranı geri alamıyorsun, aynı şekilde alıcının da şikayet hakkı bulunuyor.
Öncelikle GTX 600 ve 700 serisini bu karşılaştırmaya dahil etmek saçma olur. Oyun amaçlı alınacak bir kart olduğunu düşünürsek Quadro serisini de çıkartmalıyız. Saf performans bakıldığında 390X ön plana çıksa da benim önerim GTX 970 HOF olacaktır.