1250-1600 TL Ekran Kartı Seçimi

@stillwerise44 Dostum kessinlikle EVGA GTX 980 eğer onu satın alamazsan R9 390X yönelmelisin.

Dostum "GeT" güvenli elektronik ticaret anlamına geliyor ve sistem şu şekilde çalışıyor;
Satıcı bir ürünü GeT ile ilan açar ve bir alıcı ilana talip olur ve satın almak için ürünün GeT ile satın al butonuna basar ve GeT Para havuzuna (sahibinden.com 'un hesabına) parayı yatırır. Satıcı ürünü kargoya verir ve satıcı kargoladığına dair GeT sistemine bildiri yapar. Ürün alıcıya geldiğinde ürün satıcının belirttiği gibiyse Alıcı GeT satın alma işlemine onay verir. Böylelikle ürünü satan kişi GeT havuzuna yatırılan parayı alabilir.

Not: Boşuna "Ben parayı GeT hesabına yatırırm, ürün bana geldiğinde onay vermem ürünü de geri kargolamam parada cebimde kalır üründe" düşünmeyin çünkü satıcı kargoyu gönderdikten sonra ve sen satış işlemine onay vermeyip, ürünü geri göndermezsen satıcı şikayet hakkına sahip oluyor ve sende kendi paranı geri alamıyorsun, aynı şekilde alıcının da şikayet hakkı bulunuyor.

Listede GTX 980 gözümden kaçmış 970'i görünce 980'e bütçe yetmiyor sandım. Kesinlikle GTX 980 alınmalı.

1500 TL'ye ikinci el parça mı alınır diye babamdan iyi bir fırça yedim

Ya R9 390X ya da GTX 970 (Asus ya da GALAX) alacağım gibi gözüküyor.

Asus GTX 970, GALAX GTX 970 ya da Sapphire R9 390X alacağım. Yardımlarınız için teşekkür ederim

Kullanacağınız sistem uyumlu mu? Güç kaynağınız nedir? İmzanızda ki sisteme takmayı düşünmüyorsunuz dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…