Sosyalde Rampage, Gamepower gibi markalar -haklı olarak- linçlenirken bilinen markaların 2000 liraya sattığı ekran kartını 1500-1600 gibi ucuz fiyatlara satan bu markanın tavsiye edilmesi bana mantıklı gelmiyor. Siz bilirsiniz.
Hocam lütfen yapmayın. İlk önce PowerColor, sonrasında Inno3D. Adını duymadığınız her marka kalitesiz diye bir şey yok. Inno3D ciddi manada güvenilir bir markadır.
Inno3D firmasını biraz araştırırsanız, Yurtdışında ne kadar bilinen, kullanılan bir marka olduğunu anlarsınız. Yazdığınız şey yazmak için yazılmış, fûzuli.
Inno3D firmasını biraz araştırırsanız, Yurtdışında ne kadar bilinen, kullanılan bir marka olduğunu anlarsınız. Yazdığınız şey yazmak için yazılmış, fûzuli.
En yakın örneği Amazon Fransa'dan veriyorum. Inno3D RTX 2060 ekran kartı 366,05€, Asus TUF Gaming RTX 2060 EVO modeli ise 353€.
ASUS veya GİGABYTE gibi markalar bu ülkede çok daha köklü ve bilindik markalar olduğu için fiyatlarını uçuran şey aslında ürünlerin satıcılarıdır. ASUS markası ise 400TL fazla koyayım diyip adam koyuyor o fiyata. Biz ise sanıyoruz ki ASUS iyi, Inno3D kötü.
En yakın örneği Amazon Fransa'dan veriyorum. Inno3D RTX 2060 ekran kartı 366,05€, Asus TUF Gaming RTX 2060 EVO modeli ise 353€. Eki Görüntüle 689957 Eki Görüntüle 689958
ASUS veya GİGABYTE gibi markalar bu ülkede çok daha köklü ve bilindik markalar olduğu için fiyatlarını uçuran şey aslında ürünlerin satıcılarıdır. ASUS markası ise 400TL fazla koyayım diyip adam koyuyor o fiyata. Biz ise sanıyoruz ki ASUS iyi, Inno3D kötü.