1250 Lira Bütçeli Sistem Toplama

Genel olarak gördüğüm kadarıyla okumanızda problem var. Arkadaşımız elinde 2 HDD olduğunu söylemiş. Siz HDD alın, SSD'yi sonradan dahil eder şeklinde cevap veriyorsunuz.
Yorgunluktan atlayabiliyorum bazı şeyleri ancak sizinde okumanız çok iyi değil gibi gözüküyor. Alın gibi bir şey söylemedim, "HDD'yi kullanın şimdilik" dedim. Lütfen sizde dikkatli olun.

Eğer yukarıda olan mesajıma bakarsanız ''Sanırım indirimden dolayı aldınız, öyle ise sorun yok'' şeklinde bir cevap verdim. Dikkatli olunuz...
Ben kendi yorumumu yazarken yazdığınız için anca attıktan sonra görebildim. Ve ne olursa olsun, hatalı tabiri yanlıştı. Hata olmadığını belirttim sadece.

Bu arada H110m ve 6100 yerine daha ileri dönük ve çok daha hızlı bir sistem toplayabiliyormuşuz aslında. Buyrun bütçe.png dosyasında önerdiğim bilgisayara ekran kartı koyduğunuzda genelde önerilen bir oyuncu bilgisayarı oluyor. 6100 ile 6400 arasında oldukça fazla fark var. Yıllarca da götürür sizi. SSD için sonrayı bekleyebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• bütçe.png
    bütçe.png
    17,1 KB · Görüntüleme: 188
Kasa ve Güç kaynağı = Corsair Carbide 100R + Corsair VS550 (webdenal'da 300 TL civarı)
İşlemci = Intel Core i3 6100
Anakart = ASUS H110M-K (VGA, DVI çıkışlı) ya da H110M-D (HDMI çıkışlı)
SSD = Kingston 120 GB UV400
Bellek = Kingston HyperX Fury 8 GB DDR4 2133 MHz

Yorgunluktan atlayabiliyorum bazı şeyleri ancak sizinde okumanız çok iyi değil gibi gözüküyor. Alın gibi bir şey söylemedim, "HDD'yi kullanın şimdilik" dedim. Lütfen sizde dikkatli olun.

Ben kendi yorumumu yazarken yazdığınız için anca attıktan sonra görebildim. Ve ne olursa olsun, hatalı tabiri yanlıştı. Hata olmadığını belirttim sadece.

Bu arada H110m ve 6100 yerine daha ileri dönük ve çok daha hızlı bir sistem toplayabiliyormuşuz aslında. Buyrun bütçe.png dosyasında önerdiğim bilgisayara ekran kartı koyduğunuzda genelde önerilen bir oyuncu bilgisayarı oluyor. 6100 ile 6400 arasında oldukça fazla fark var. Yıllarca da götürür sizi. SSD için sonrayı bekleyebilirsiniz.
İlk paragraftaki söylediklerinize katılıyorum :D Fakat ben yanlış bir tabir kullanmadım. Bunu ben söylemesem başkası söyleyecekti. İndirimde ise alınır fakat indirimde değilse hatalı bir seçim veya daha iyi bir şekilde 'para israfı' denilebilir.

İlk paragraftaki söylediklerinize katılıyorum :D Fakat ben yanlış bir tabir kullanmadım. Bunu ben söylemesem başkası söyleyecekti. İndirimde ise alınır fakat indirimde değilse hatalı bir seçim veya daha iyi bir şekilde 'para israfı' denilebilir.
:D Aslında yüksek hızlı bellekler daha ucuz olabiliyor. Gecikme süreleri arttığından dolayı. Savage, Predator gibi modellerden bahsetmiyorum tabiki. Ama dediğinizi anladı hakkınız var evet :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı