1250 TL anakart, işlemci ve RAM önerisi

tavsiyem şu yönde olucak madem bütce yok 1250 ye 2 . el anakart işlemci ram seni toplamaz tatim etmez ramini 8 yada 16 yap 6 çok anlamsız 4+4 yada tek 8 yap sonra 8 daha ekle ekran kartını değiştir gt 730 kotü bir kart güncel oyunlar için min RX 560 yada GTX 760 770 780 ve kesinlikle windows 7 ye geç o sisteme windows 10 olmaz boşuna performans kaybı 1250 tl yede ikinci el ekran kartı ve ram alırsın 1 sene daha götürür seni istediğin oyunu orta ayarlarda oynarsın 1sene içinde para biriktir işleci ve anakartını güncel ve sıfır al sonra 5 sene arkana bakma

tavsiyem şu yönde olucak madem bütce yok 1250 ye 2 . el anakart işlemci ram seni toplamaz tatim etmez ramini 8 yada 16 yap 6 çok anlamsız 4+4 yada tek 8 yap sonra 8 daha ekle ekran kartını değiştir gt 730 kotü bir kart güncel oyunlar için min RX 560 yada GTX 760 770 780 ve kesinlikle windows 7 ye geç o sisteme windows 10 olmaz boşuna performans kaybı 1250 tl yede ikinci el ekran kartı ve ram alırsın 1 sene daha götürür seni istediğin oyunu orta ayarlarda oynarsın 1sene içinde para biriktir işleci ve anakartını güncel ve sıfır al sonra 5 sene arkana bakma
Cevabın için öncelikle teşekkürler fakat anlayamadığım neden win7 ye geçmeni önerdiğin.Zaten ssd kullanıyorum win7 ye geçince ekran kartına upgrade felanmı geliyor anlamadım?

windows 7 tamimiyle oturmuş stabil çalışan bir işletim sistemi aksine windows 10 gelişim aşamasında ve hatalarla dolu arayüzü daha kompleks ram kullanımı daha fazla program ve oyun stabilizasyonu sıkıntılı hele hele eski sistemler için hiç iyi değil ssd nin olması açılış ve kapanış ve oyun bekleme ekranları dışında bi faydası yok 1333 mhz frekanslı ramlar artık yeteri kadar iyi değiller zamanları dolmak üzere oyun ve performas açısından düşünürek yazdım windows 10 kullanma demedim win 7 sistemin için en iyisi sadece onu belirtmek istedim ayrıca kullandıgın ekran kartı windows 10 için güncellemesi bitmiş bir kart. sonuç olarak bu bütçeyle çok fazla bi değişime gidemezsin yinede senin kararın

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı