1250 TL DDR3 Sistem Yenileme

Etipuf22

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde DDR3 RAM, kasa, harddisk var. DDR3 uyumlu anakart uzerine oturursa daha iyi olur. 1250TL'ye PSU + işlemci + ekran kartı + anakart alacağım, bütçem daha fazla artmaz. Oyun odaklı istiyorum ama tabii ki GTA 5 istemiyorum yani olursa olur olmaz ise olmaz.
CSGO, LOL yüksek performans olursa daha iyi olur APU sistemlere de açığım elimden geldiğince düzgün ve sistemli toplamak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizde sadece RAM var diye DDR3 sistem kurmak mantıklı değil.

Geliştiremezsiniz ve elinizde patlar. Öyle yapmayı unutun bence.

Hatta mümkünse o RAM'i satın ve bütçenin üzerine ekleyin.

Sonuç olarak size kasa ve HDD hariç 1250₺'ye sistem lazım.

Son düzenleme:
Böyle bir sistem alınabilir:
Screenshot_2018-01-18-20-32-44-1.png

Bu sistem şu anki haliyle CS:GO ve LoL gibi oyunlarda yüksek performans verecektir.

İlerde 4GB daha RAM takviyesi yaparsanız GTA 5 gibi ağır oyunları da oynayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Yıl olmuş 2018. DDR3 tabanlı sistem toplamak yerine, üzerine sadece 250 TL ekleyerek DDR4 tabanlı güzel bir sistem toplayabilirsiniz. Yok ben bütçeyi 1 kuruş artıramam diyorsanız, gayet de artırabilirsiniz. Eğer bir yerde çalışmıyorsanız, yaşınız küçükse sadece 1 ay gibi bir sürede harçlıklarınızdan biriktirerek gayet de 250 TL toplanır. Diğer ihtimali söylemek istemiyorum bile.

Sistem aşağıdaki gibidir.
1500.png

Böyle bir sistem alınabilir:
Eki Görüntüle 277144

Bu sistem şu anki haliyle CS:GO ve LoL gibi oyunlarda yüksek performans verecektir.

İlerde 4GB daha RAM takviyesi yaparsanız GTA 5 gibi ağır oyunları da oynayabilirsiniz.
Hocam X4 950 ve 1030 ile 4 GB RAM yerine 8 GB RAM ile A8 9600 almak daha mantıklı olmaz mı?

Yıl olmuş 2018. DDR3 tabanlı sistem toplamak yerine, üzerine sadece 250 TL ekleyerek DDR4 tabanlı güzel bir sistem toplayabilirsiniz. Yok ben bütçeyi 1 kuruş artıramam diyorsanız, gayet de artırabilirsiniz. Eğer bir yerde çalışmıyorsanız, yaşınız küçükse sadece 1 ay gibi bir sürede harçlıklarınızdan biriktirerek gayet de 250 TL toplanır. Diğer ihtimali söylemek istemiyorum bile.

Sistem aşağıdaki gibidir.
Eki Görüntüle 277137
7. Nesil Intel ölü yatırım olur. Yerine AM4 soketi daha mantıklı.

Daha ucuza buldum aynı sistemi :X3:

Amd X4-950 3.5GHz 2MB Cache AM4 İşlemci

Gigabyte GA-A320M-DS2 AMD A320M Soket AM4 Ryzen DDR4

Corsaır Vengeance Lpx 4Gb 2400Mhz Ddr4 Cl16 Pc Ram

MSI VGA GeForce GT 1030 2G LP OC 2GB GDDR5 64Bit DX12 HDMI/DP Ekran Kartı

High Power 400W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Güç Kaynağı

Toplamda 1250₺ ediyor olması lazım.

Şu anda indirim var ve sanırım bugün bitiyor bu yüzden acele etseniz iyi olur.

Zaten bu bütçeye bu sistemden daha iyisini alamazsınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı