1250 TL DDR3 Sistem Yenileme

Etipuf22

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde DDR3 RAM, kasa, harddisk var. DDR3 uyumlu anakart uzerine oturursa daha iyi olur. 1250TL'ye PSU + işlemci + ekran kartı + anakart alacağım, bütçem daha fazla artmaz. Oyun odaklı istiyorum ama tabii ki GTA 5 istemiyorum yani olursa olur olmaz ise olmaz.
CSGO, LOL yüksek performans olursa daha iyi olur APU sistemlere de açığım elimden geldiğince düzgün ve sistemli toplamak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizde sadece RAM var diye DDR3 sistem kurmak mantıklı değil.

Geliştiremezsiniz ve elinizde patlar. Öyle yapmayı unutun bence.

Hatta mümkünse o RAM'i satın ve bütçenin üzerine ekleyin.

Sonuç olarak size kasa ve HDD hariç 1250₺'ye sistem lazım.

Son düzenleme:
Böyle bir sistem alınabilir:

Bu sistem şu anki haliyle CS:GO ve LoL gibi oyunlarda yüksek performans verecektir.

İlerde 4GB daha RAM takviyesi yaparsanız GTA 5 gibi ağır oyunları da oynayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Yıl olmuş 2018. DDR3 tabanlı sistem toplamak yerine, üzerine sadece 250 TL ekleyerek DDR4 tabanlı güzel bir sistem toplayabilirsiniz. Yok ben bütçeyi 1 kuruş artıramam diyorsanız, gayet de artırabilirsiniz. Eğer bir yerde çalışmıyorsanız, yaşınız küçükse sadece 1 ay gibi bir sürede harçlıklarınızdan biriktirerek gayet de 250 TL toplanır. Diğer ihtimali söylemek istemiyorum bile.

Sistem aşağıdaki gibidir.

Hocam X4 950 ve 1030 ile 4 GB RAM yerine 8 GB RAM ile A8 9600 almak daha mantıklı olmaz mı?

7. Nesil Intel ölü yatırım olur. Yerine AM4 soketi daha mantıklı.

Daha ucuza buldum aynı sistemi

Amd X4-950 3.5GHz 2MB Cache AM4 İşlemci

Gigabyte GA-A320M-DS2 AMD A320M Soket AM4 Ryzen DDR4

Corsaır Vengeance Lpx 4Gb 2400Mhz Ddr4 Cl16 Pc Ram

MSI VGA GeForce GT 1030 2G LP OC 2GB GDDR5 64Bit DX12 HDMI/DP Ekran Kartı

High Power 400W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Güç Kaynağı

Toplamda 1250₺ ediyor olması lazım.

Şu anda indirim var ve sanırım bugün bitiyor bu yüzden acele etseniz iyi olur.

Zaten bu bütçeye bu sistemden daha iyisini alamazsınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…