1250 TL fare önerisi

Bütçe
1250

C0ntorium

Hectopat
Daha fazla  
Palm grip tutuş şekline sahibim.

Elimin ölçüleri:
  • Boy: 18 cm
  • En: 11 cm
  • Şu an kullandığım mouse: Rampage SMX-G39 (150gram)
Önerilerden gördüğüm ve alınabilecek olan fareler: Logitech G502 Hero (121 gram) / Razer DeathAdder V2 (62 gram).
Öncelikle halihazırda kullandığım faremin hızlı tıklama için makrosu olduğundan dolayı yine bu tarzda bir mouse tercih etmek istiyorum. (Singleplayer oyunlarda işime yarıyor.)
Genellikle MOBA ve hikaye modlu singleplayer oyunlar için kullanacağım.
RGB vs. olaylarından çok ergonomik ve elime uygun olmasını tercih ediyorum. Bu bilgiler bağlamında her türlü öneriye açığım. Şimdiden teşekkür ederim...

Palm grip tutuş şekline sahibim.

Elimin ölçüleri:
  • Boy: 18 cm
  • En: 11 cm
  • Şu an kullandığım mouse: Rampage SMX-G39 (150gram)
Önerilerden gördüğüm ve alınabilecek olan fareler: Logitech G502 Hero (121 gram) / Razer DeathAdder V2 (62 gram).
Öncelikle halihazırda kullandığım faremin hızlı tıklama için makrosu olduğundan dolayı yine bu tarzda bir mouse tercih etmek istiyorum. (Singleplayer oyunlarda işime yarıyor.)
Genellikle MOBA ve hikaye modlu singleplayer oyunlar için kullanacağım.
RGB vs. olaylarından çok ergonomik ve elime uygun olmasını tercih ediyorum. Bu bilgiler bağlamında her türlü öneriye açığım. Şimdiden teşekkür ederim...
Basilisk V3 olabilir. Buda ağır biraz. Veya Basilisk X Hyperspeed. Kullandığın modele benzettim.

glorious model d wireless ikinci el olabilir, büyük olur demezseniz. minecraftta bilmem ne de drag click için bayağı seviliyordu sanırım ve scroll dahil tüm tuşlarına fonksiyon atayabilirsiniz. sensör+tuş+skatez/şekil gayet iyi, palm için idealdir. ben 4 ay önce 800e almıştım o yüzden şu an 1400 değil de ikinci el bulsam öyle alırdım sanırım çünkü zaten 1600'e xm2we gibi üst seviye fareler var, tabi o da palm değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı