1250 TL ikinci el sistem önerisi

Mrslan

Kilopat
Daha fazla  
İkinci el toplama bir bilgisayar almak istiyorum, şu an için 2 aday var. Donanımların aşağı yukarı çoğunu tanırım fakat detaylı özelliklerinde bilgi sahibi değilim. Bu iki bilgisayarın özelliklerini ve fiyatlarını sizinle paylaşmak istiyorum ve hangisi mantıklı yardımlarınızı bekliyorum.

1.200 TL

1.250 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz daha bütçe artırıp yeni nesil bir sistem almak daha mantıklı olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
işini fazlasıyla görür.

Biraz daha bütçe artırıp yeni nesil bir sistem almak daha mantıklı olacaktır.

İkisi de çöp. Ha bir PC olsun da ne olursa olsun dersen al.

Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim. Sizlere danışmasam i7 olana kanabilirdim.
furkankaboglu arkadaşımızın verdiğini linke dayanarak onun bir tık üstünü inceledim ve şuanki dolar kuru ile 1600-1700 arası ve bana uymakta. Bu sistem grafik tasarım ve orta ölçekli video montaj işlerimi görür mü? Veya herhangi bir ekleme veya çıkarma yapar mısınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sistemin güncelini RX 560 ve Athlon X4 950 ile toplarsan daha iyi olur. Çok fiyat farkı olacağını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…