I istanbul2957 Kilopat Katılım 18 Mayıs 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2014 #11 Sistem iyi hoş da o.c yapmak lazım onda Arkadaşımda onu yapabilr mi bilmiyorum. Biraz zorlayıp bunu alsa sizce? Bide vatan mağazasına bunu götürsem toplarlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2014
Sistem iyi hoş da o.c yapmak lazım onda Arkadaşımda onu yapabilr mi bilmiyorum. Biraz zorlayıp bunu alsa sizce? Bide vatan mağazasına bunu götürsem toplarlar mı?
R reelist Kilopat Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2014 #12 istanbul2957 dedi: sistem ii hoşda o.c yapmak lazım onda arkadaşımda onu yapabilrmi bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Aslında overclock yapmak zorunda değil, ama yapsa bile zaten bol bol rehber var. Özellikle en son çıkan Technopat rehberi. Uygun Fiyatlı Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi Bölüm 1 - Technopat Ama hiç overclock yapmayacaksa aşağıdaki işlemciyi seçebilir. Core i3 4160 Soket 1150 3.6GHz 3MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar Evet Vatan montajını yapar.
istanbul2957 dedi: sistem ii hoşda o.c yapmak lazım onda arkadaşımda onu yapabilrmi bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Aslında overclock yapmak zorunda değil, ama yapsa bile zaten bol bol rehber var. Özellikle en son çıkan Technopat rehberi. Uygun Fiyatlı Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi Bölüm 1 - Technopat Ama hiç overclock yapmayacaksa aşağıdaki işlemciyi seçebilir. Core i3 4160 Soket 1150 3.6GHz 3MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar Evet Vatan montajını yapar.
alitalhasahin Hectopat Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 153 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Aralık 2014 #13 Ekran kartı olarak neden MSI anlamıyorum. Asus daha ucuz ve daha sessiz. Asus STRIX teknolojisini kullanıyor.
Ekran kartı olarak neden MSI anlamıyorum. Asus daha ucuz ve daha sessiz. Asus STRIX teknolojisini kullanıyor.