S Strazhar Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar 1250 TL'lik bir bütçem var. Red Switch mekanik klavye almayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar 1250 TL'lik bir bütçem var. Red Switch mekanik klavye almayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
3 324720 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 836 Çözümler 24 22 Şubat 2023 #2 Hocam bütçenizi çok az aşabilir. HyperX Alloy MKW100 Mekanik Klavye Red Switch
Agresifrhyme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 6 22 Şubat 2023 #3 Cooler Master CK550 V2 olabilir hocam.
S Strazhar Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #4 Cooler Master CK352 RGB red Switch nasıl sizce?
Agresifrhyme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 6 22 Şubat 2023 #5 Strazhar dedi: Cooler Master CK352 RGB red Switch nasıl sizce? Genişletmek için tıkla... Kullanmadığım için bilemem hocam ama Cooler Master bana güven veriyor şahsen, fiyatına göre alınabilir.
Strazhar dedi: Cooler Master CK352 RGB red Switch nasıl sizce? Genişletmek için tıkla... Kullanmadığım için bilemem hocam ama Cooler Master bana güven veriyor şahsen, fiyatına göre alınabilir.
S Strazhar Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #6 Agresifrhyme dedi: Kullanmadığım için bilemem hocam ama Cooler Master bana güven veriyor şahsen, fiyatına göre alınabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim öneriler için.
Agresifrhyme dedi: Kullanmadığım için bilemem hocam ama Cooler Master bana güven veriyor şahsen, fiyatına göre alınabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim öneriler için.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #7 Strazhar dedi: Arkadaşlar 1250 TL'lik bir bütçem var. Red Switch mekanik klavye almayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Tkl, 60%/65%, Full Size bilgi verir misiniz hocam?
Strazhar dedi: Arkadaşlar 1250 TL'lik bir bütçem var. Red Switch mekanik klavye almayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Tkl, 60%/65%, Full Size bilgi verir misiniz hocam?
S Strazhar Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #8 Galaxes dedi: TKL, 60%/65%, Full size bilgi verir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Full hocam. TKL olmasa da olur. HyperX Alloy MKW100'e karar verdim sanırım sizce nasıl? Galaxes dedi: TKL, 60%/65%, Full size bilgi verir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla...
Galaxes dedi: TKL, 60%/65%, Full size bilgi verir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Full hocam. TKL olmasa da olur. HyperX Alloy MKW100'e karar verdim sanırım sizce nasıl? Galaxes dedi: TKL, 60%/65%, Full size bilgi verir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla...
Jesse Pinkmann Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 974 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #9 324720 dedi: Hocam bütçenizi çok az aşabilir. HyperX Alloy MKW100 Mekanik Klavye Red Switch Genişletmek için tıkla... Hocam bütçeyi hafif aşabilirseniz arkadaşın önerdiği klavye bence gayet güzel. Strazhar dedi: Full hocam. TKL olmasa da olur. HyperX Alloy MKW100'e karar verdim sanırım sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Üstte söylediğim gibi güzel klavye kafanızda soru işaretleri varsa youtube'dan inceleme videolarına bakabilirsiniz.
324720 dedi: Hocam bütçenizi çok az aşabilir. HyperX Alloy MKW100 Mekanik Klavye Red Switch Genişletmek için tıkla... Hocam bütçeyi hafif aşabilirseniz arkadaşın önerdiği klavye bence gayet güzel. Strazhar dedi: Full hocam. TKL olmasa da olur. HyperX Alloy MKW100'e karar verdim sanırım sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Üstte söylediğim gibi güzel klavye kafanızda soru işaretleri varsa youtube'dan inceleme videolarına bakabilirsiniz.
S Strazhar Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #10 Jesse Pinkmann dedi: Hocam bütçeyi hafif aşabilirseniz arkadaşın önerdiği klavye bence gayet güzel. Üstte söylediğim gibi güzel klavye kafanızda soru işaretleri varsa YouTube'dan inceleme videolarına bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim herkese.
Jesse Pinkmann dedi: Hocam bütçeyi hafif aşabilirseniz arkadaşın önerdiği klavye bence gayet güzel. Üstte söylediğim gibi güzel klavye kafanızda soru işaretleri varsa YouTube'dan inceleme videolarına bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim herkese.