ibrahimerror
Megapat
Daha fazla
Merhabalar. Beni 2 yıl boyunca idare edebilecek sistem önerileri istiyorum. 1360x768 çözünürlükte kasmadan rahat bir şekilde oyun oynatsın yeterli. Ancak benim aklıma takılan birkaç düşünce var. APU sistem toplasam ve 2133 MHz RAM koysam beni sıkıntıya sokar mı? İlla ki 2400 MHz RAM mi takmam gerekiyor? Bir de Intel i3 6100 alıp, 5 ay sonra GTX 750 Ti mı taksam? Ama bu beni zorlayabilir.
Sistem önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Not: Oynamak istediğim oyunlar ve şu anki bilgisayarım ile aldığım FPS değerleri:
Far Cry, GTA, Lego Serisi, Hitman 6, Elite Dangerous gibi oyunlar.
Lego batman serisini 20 FPS civarında, GTA San Andreas'ı en düşük ayarda 40 FPS civarında oynadım. Minecraft oynuyordum ancak o da yeni gelen güncelleme ile serverları 1.9'a geçti, sonrasında bilgisayar bir süre sonra hata vermeye başladı.
Sistem önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Not: Oynamak istediğim oyunlar ve şu anki bilgisayarım ile aldığım FPS değerleri:
Far Cry, GTA, Lego Serisi, Hitman 6, Elite Dangerous gibi oyunlar.
Lego batman serisini 20 FPS civarında, GTA San Andreas'ı en düşük ayarda 40 FPS civarında oynadım. Minecraft oynuyordum ancak o da yeni gelen güncelleme ile serverları 1.9'a geçti, sonrasında bilgisayar bir süre sonra hata vermeye başladı.
Son düzenleyen: Moderatör: