1250 TL sistem toplama

BlueNight12

Hectopat
Daha fazla  
Bu sistemi sadece moba oynadigim icin (League of legends, Heroes of the storm) topluyorum. Bu sistemle iyi bir performans alabilir miyim? Alamazsam 1250 TL'ye sistem tavsiyeniz var mi? Simdiden tesekkurler...
(Bu oyunlari medium veya high ayarlarda oynamayi dusunuyorum)
AMD FX-6300 3.5GHz Soket AM3+ İşlemci397,88TL
Asus M5A78L-M LX3 Amd 760G 1866MHz
DDR3 Soket AM3+ mATX Anakart
183,63 TL
Seagate Barracuda 500GB 3.5" 7200RPM Sata
3.0 16Mb Sabit Disk
164 TL
Kingston HyperX Fury Black 4GB 1600MHz DDR3 Ram 88 TL
Aerocool V3X 500W Black Arka Fanlı USB 2.0 ATX Siyah Kasa204 TL
MSI Amd Radeon R7 240 2GB 128Bit DDR3 (DX12)209 TL
Toplam1250 TL
Cevaplarinizi bekliyorum arkadaslar.-
[TBODY] [/TBODY]

Yeni alacaklar için 500 GB HDD ve 4gb ram çok da iyi değil diye düşünüyorum bu sistem daha uygun olur diye düşünüyorum ileride bir r7 260x takarsınız güzel bir sistem yaparsınız şimdilik Apunun içindeki grafik yongasını kullansanız sizi 1 yada 1.5 yıl götürecektir.

Sistem

@JaroxJamaica hocam ben O.C edilebildiği için G3258 önerdim. Hem de fiyatı İ3'lere göre daha düşük olduğu için ordan artan parayı ekran kartına yatırdım.

Dosya Ekleri

• 1240TL Full Sistem Monitörsüz.png
    29,7 KB · Görüntüleme: 396
O işlemciyi adam etmek için harici soğutma lazım. Yoksa giriş seviyesi O.C ile pek iş görülmez. GTA5 gibi işlemciyi yoran, fizik hesaplaması yapan oyunlarda sorun olacaktır. Fakat yine de güzel bir sistem. Harici soğutucu alınırsa uzun vadeli iyi bir sistem olur.

@furkanxdgs4 G3258 Çiftçekirdekli ne kadar güncel olsada malesef bazı oyunlar çift çekirdeği sevmiyor.
Doğru diyorsunuz ama İ3'ler de 4 çekirdeğin yarısı sanal yarısı fiziki çekirdek. O.C ile biraz adam edilir bu işlemci. Bu bütçe için işlemciye yatırım yaparsak bu sefer de ekran kartı kötü olur ve oyun oynanmaz. Zaten arkadaş her oyunu ekran kartına yük bindirecek şekilde ayarları düzenlerse sorun çıkaracağını sanmıyorum. O kadar da kötü bir işlemci değil bence.

@furkanxdgs4 Ama i3 ler gene 4 çekirdek olarak görüldüğü için çift çekirdek desteklemeyen oyunları açıyor ve ayrıca benim önerdiğim APU sistemi alırsa arkadaş ileride upgrade yapabilir a8 6 GPU 4CPU ekirdeği barındırıyor iyi günler.

Madem okadar kötü bir işlemciyse Recep Abiler neden GTX Titan X ile performans videosu çekmeye üşenmedi? Çekirdek sayısı o kadar önemliyse dediğiniz APU sistemin içindeki çekirdek sayısı İ5 6600'dan fazla olduğu için İ5 6600'dan iyi.

@furkanxdgs4 Öncelikler Sadece 4 cpu 6 gpu çekirdeği var dedim i5 6600 dan iyidir diye bir iddaa ortaya atmadım 2. olarak Technopat o videoyu 13 Nisan 2015 tarihinde çekti yani 9 ay geçti üzerinden 9 ay önceki durumla şimdiki durumu karşılaştırmayalım lütfen 3. Kötü demedim çift çekirdek ile çalışmayan oyunlarda gayet iyi performans veriyor ben sadece 4 çekirdek isteyen oyunları oynayamaz demeye çalıştım kötü bir işlemci dediğimi nerden çıkadınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…