1250 TL Sistem Toplama

Nedim Yılmaz

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar arkadaşlar. Bütçeme uygun bir sistem toplamaya çalıştım. Oyun odaklı değil ancak çok yüksek seviye oyunlar dışında oyun da oynatabilsin istiyorum. Monitör var bende, bu sistem için tavsiyelerinize ve görüşlerinize önem vereceğim lütfen bildirin. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ramı 2400 mhz alırsanız daha iyi olucaktır.Sinerjide bulunmuyor diye hatırlıyorum 2400mhz ramı başka biyerden almanız gerekebilir.

Ramı 2400 mhz alırsanız daha iyi olucaktır.Sinerjide bulunmuyor diye hatırlıyorum 2400mhz ramı başka biyerden almanız gerekebilir.
Aynen Sinerji'de 2400 mhz olmadığı için mecburen bunu aldım. Asıl sistemim Vatan'da 2400 olan orada var işte param hazır olunca inşallah .

Yorumlar için teşekkürler ancak az önce bir başlık gördüm ve baktım ben de Amazon'dan sistem 1000 lira yapıyor. Vatan'dan almak istediğim zaman 1260 lira oluyor. Tabi adrese getirme şartları nedir bilmiyorum tam ama harbiden acayip ürün yelpazesi var teknoloji anlamında da harbiden burada da öyle olsa mükemmel olurdu.

Sinerjinin güvenirliğine ben bir şey demiyorum sadece bilgisayarı toplarken özen göstermiyorlar.

@Murat123 parçaları ucuza alıp montajı illa yaptırman gerekmiyor. Montaj yapan yer bulmak zorda değil diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…