1250 TL TKL klavye önerisi

Bütçe
1250 TL

By-KK

Kilopat
Daha fazla  
Yakın zamanda klavye alma gibi bir planım var ama ne kadar bakarsam bakayım almak istediğim tarzda bir şey bulamadım. Klavyede aradığım şeyler şunlar:

- TKL ya da benzer tuş sayısında olmalı. Mini tarzda veya tam boy klavye aramıyorum.
- Mavi Switch dışında her şey olabilir. Çok sesli olması beni cezbetmiyor. Hatta olabiliyorsa kahverengi Switch çok iyi olur.
- Türkçe tuş diziliminde olmalı. İngilizce tuş diziliminde olacaksa da enter tuşu büyük olmalı ki daha sonra Türkçe keycaps aldığım zaman kolayca değiştirebilmeliyim.
- Kesinlikle Rainbow bir klavye aramıyorum. Olabiliyorsa RGB olabilir veya tek renk de yanabilir.

Bu kriterler çerçevesinde önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:

Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe butcenizin altında dili İngilizce. Türkçe versiyonu veya keycaps var mıdır bilmiyorum bu bütçede en aranılan kriterlerde iyisi denilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…