1250 TL'ye i3-550 sisteme ekran kartı önerisi

oomersad

Femtopat
PC'nin özellikleri:
  • İşlemci: Intel Core i3 CPU 550
  • Anakart: Pegatron IPMIP-H55-GEN
  • RAM: 4 GB
Bu sistem özelliklerine iyi FPS aldırabilecek, oyunları açabilecek bir ekran kartı söyleyebilir misiniz (Para limit: 1250 TL.)?

Sistemi satıp sıfırdan sistem toplamanız daha mantıklı illa ekran kartı alicam derseniz GTX 550 ti , Radeon HD 6950 alabilirsiniz.

Sistemi satıp sıfırdan sistem toplamanız daha mantıklı illa ekran kartı alicam derseniz GTX 550 ti , Radeon HD 6950 alabilirsiniz.
evet daha mantıklı ama işte bütçe yok bi volarant kaldırsa benim için yeterli aslında senin dediğin ekran kartlarına baktımda o ürün satılmamaktadır yazıyor :/

evet daha mantıklı ama işte bütçe yok bi volarant kaldırsa benim için yeterli aslında senin dediğin ekran kartlarına baktımda o ürün satılmamaktadır yazıyor :/
O sisteme sıfır bişey takmak anlamsız ikinci elden bakmanız gerek.

Evet iş görmez ve o anakart büyük ihtimalle PCI express 3.0 ekran kartlarını desteklemeyecektir.

PC'nin özellikleri:
  • İşlemci: Intel Core i3 CPU 550.
  • Anakart: Pegatron IPMIP-H55-GEN
  • RAM: 4 GB.
Bu sistem özelliklerine iyi FPS aldırabilecek, oyunları açabilecek bir ekran kartı söyleyebilir misiniz (para limit: 1250 TL.)?

2. elden RX550 veya GT1030 alıp, işlemciyi de X3430 X3440 gibi bir işlemci ile değiştirirseniz güzel olabilir. Bende diğer bilgisayarımı bu parçalar ile yükseltmeyi düşünüyorum.

2. elden RX550 veya GT1030 alıp, işlemciyi de X3430 X3440 gibi bir işlemci ile değiştirirseniz güzel olabilir. Bende diğer bilgisayarımı bu parçalar ile yükseltmeyi düşünüyorum.
ikinci elede güvenemiyorum ki
Sistemi satın. Ama adamı tokatlayın. 300TL olur o sistem. Bütçenizi arttırıp 2000’e çıkartın. 2300 ₺ ile bir sistem toplarsınız.
sistemi satamam onun üzerine anca bişey almama izin var./

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…