1250 TL'ye kadar klavye önerisi

Hocam adamların kendi sitesinde şuanda karne indirimi var fırsat yani bu ürün şuanda bedava gibi bişey bu fiyata alın geçin çok düşünmeyin bence
Tamam hocam bi bakayım teşekkür ediyorum. Alışmışız büyük nümerik tuşlu klavyelere bu farklı geliyor beni memnun eder mi diye düşünüyorum da gerçi çok para da değil.

Tamam hocam bi bakayım teşekkür ediyorum. Alışmışız büyük nümerik tuşlu klavyelere bu farklı geliyor beni memnun eder mi diye düşünüyorum da gerçi çok para da değil.
memnun eder hocam bi yerden sonra zaten alışıyosunuz bende ilk küçük klavye kullandığımda tereddüt etmiştim ama insan alışıyo alıştıktan sonra full size klavye gereksiz geliyo alırsanız hayırlı olsun şimdiden

memnun eder hocam bi yerden sonra zaten alışıyosunuz bende ilk küçük klavye kullandığımda tereddüt etmiştim ama insan alışıyo alıştıktan sonra full size klavye gereksiz geliyo alırsanız hayırlı olsun şimdiden
Bastık bakalım siparişi hocam. İnşallah sorun yaşamam.

Arkadaşlar klavye geldi. Gerçekten fiyatına göre güzel klavye çok memnunum dünden beri kullanıyorum. Şu an sitelerinde ürün bitmiş. 2500e satıyorlar hepsiburada üzerinden. @focevher hocama teşekkürlerimi sunuyorum tavsiye ettiği için.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı