lionelgoatsi Centipat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #1 1250'yi ortalama amaçlı yazdım 1350ye kadar çıkabilirim. Kod yazmak ve oyun oynamak için kullanacağım, red switch olursa çok iyi olur.
1250'yi ortalama amaçlı yazdım 1350ye kadar çıkabilirim. Kod yazmak ve oyun oynamak için kullanacağım, red switch olursa çok iyi olur.
ASRININHO Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 272 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : Intel Core I5 10210U @1.60GHz RAM : 8GB DDR4 Ekran Kartı 1 : Nvidia Geforce MX130 Ekran Kartı 2 : Intel UHD Graphics Anakart : LENOVO LNVNB161216 Cinsiyet Erkek Meslek Editör 31 Ağustos 2024 #2 lionelgoatsi dedi: 1250'yi ortalama amaçlı yazdım 1350ye kadar çıkabilirim. Kod yazmak ve oyun oynamak için kullanacağım, red switch olursa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam tam boyutlu mu yoksa yüzde 60 bir klavye mi istiyorsunuz?
lionelgoatsi dedi: 1250'yi ortalama amaçlı yazdım 1350ye kadar çıkabilirim. Kod yazmak ve oyun oynamak için kullanacağım, red switch olursa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam tam boyutlu mu yoksa yüzde 60 bir klavye mi istiyorsunuz?
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.190 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #3 Arama: "ek871gtr" için 0 sonuç bulundu Orijinal oyun konsolu ve bilgisayar aksesuarlarını sitemizden kolayca satın alabilirsiniz. shop.connectgame.com.tr
Arama: "ek871gtr" için 0 sonuç bulundu Orijinal oyun konsolu ve bilgisayar aksesuarlarını sitemizden kolayca satın alabilirsiniz. shop.connectgame.com.tr
lionelgoatsi Centipat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #4 ASRININHO dedi: Hocam tam boyutlu mu yoksa yüzde 60 bir klavye mi istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam inanın fark etmez Hyperciaa dedi: Arama: "ek871gtr" için 0 sonuç bulundu Orijinal oyun konsolu ve bilgisayar aksesuarlarını sitemizden kolayca satın alabilirsiniz. shop.connectgame.com.tr Genişletmek için tıkla... Trendyol veya Hepsiburada üzerinden alacağım hocam yurt dışı alamam.
ASRININHO dedi: Hocam tam boyutlu mu yoksa yüzde 60 bir klavye mi istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam inanın fark etmez Hyperciaa dedi: Arama: "ek871gtr" için 0 sonuç bulundu Orijinal oyun konsolu ve bilgisayar aksesuarlarını sitemizden kolayca satın alabilirsiniz. shop.connectgame.com.tr Genişletmek için tıkla... Trendyol veya Hepsiburada üzerinden alacağım hocam yurt dışı alamam.
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.035 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #5 lionelgoatsi dedi: Hocam inanın fark etmez. Trendyol veya Hepsiburada üzerinden alacağım hocam yurt dışı alamam. Genişletmek için tıkla... Yerli bir satıcı hocam.
lionelgoatsi dedi: Hocam inanın fark etmez. Trendyol veya Hepsiburada üzerinden alacağım hocam yurt dışı alamam. Genişletmek için tıkla... Yerli bir satıcı hocam.
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.190 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #6 lionelgoatsi dedi: Trendyol veya Hepsiburada üzerinden alacağım hocam yurt dışı alamam. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı değil zaten.
lionelgoatsi dedi: Trendyol veya Hepsiburada üzerinden alacağım hocam yurt dışı alamam. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı değil zaten.
lionelgoatsi Centipat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #7 Bedirhn93 dedi: Yerli bir satıcı hocam. Genişletmek için tıkla... Hyperciaa dedi: Yurt dışı değil zaten. Genişletmek için tıkla... İlk defa görüyorum hocalarım. Trendyol veya Hepsiburada dışı almayacağım.
Bedirhn93 dedi: Yerli bir satıcı hocam. Genişletmek için tıkla... Hyperciaa dedi: Yurt dışı değil zaten. Genişletmek için tıkla... İlk defa görüyorum hocalarım. Trendyol veya Hepsiburada dışı almayacağım.
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.035 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #8 lionelgoatsi dedi: İlk defa görüyorum hocalarım. Trendyol veya Hepsiburada dışı almayacağım. Genişletmek için tıkla... Aynı klavyenin Hepsiburada üzerindeki satıcısı da connect Game hocam fakat daha pahalı. https://www.hepsiburada.com/dareu-ek871gtr-kablosuz-mekanik-oyuncu-klavyesi-trip-mode-bt-2-4g-kablolu-hotswap-rgb-red-switch-beyaz-pm-HBC00006MO44O
lionelgoatsi dedi: İlk defa görüyorum hocalarım. Trendyol veya Hepsiburada dışı almayacağım. Genişletmek için tıkla... Aynı klavyenin Hepsiburada üzerindeki satıcısı da connect Game hocam fakat daha pahalı. https://www.hepsiburada.com/dareu-ek871gtr-kablosuz-mekanik-oyuncu-klavyesi-trip-mode-bt-2-4g-kablolu-hotswap-rgb-red-switch-beyaz-pm-HBC00006MO44O
Abdullah7 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.937 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A15-7535hs-RTX4050 Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #9 lionelgoatsi dedi: İlk defa görüyorum hocalarım. Trendyol veya Hepsiburada dışı almayacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam site takıntısı yapmanizi onermem. Zaten sizi satıcı ile muhatap ediyorlar direkt. Connectgame'den aliniz, paraniz cebinizde kalsin bence.
lionelgoatsi dedi: İlk defa görüyorum hocalarım. Trendyol veya Hepsiburada dışı almayacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam site takıntısı yapmanizi onermem. Zaten sizi satıcı ile muhatap ediyorlar direkt. Connectgame'den aliniz, paraniz cebinizde kalsin bence.
lionelgoatsi Centipat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #10 Bedirhn93 dedi: Aynı klavyenin Hepsiburada üzerindeki satıcısı da connect Game hocam fakat daha pahalı. https://www.hepsiburada.com/dareu-ek871gtr-kablosuz-mekanik-oyuncu-klavyesi-trip-mode-bt-2-4g-kablolu-hotswap-rgb-red-switch-beyaz-pm-HBC00006MO44O Genişletmek için tıkla... Hocam bir akrabam alacak güven problemi illa yaşayacaktır. O yüzden Trendyol veya Hepsiburada'da ısrarıcıym Abdullah7 dedi: Hocam site takıntısı yapmanizi onermem. Zaten sizi satıcı ile muhatap ediyorlar direkt. Connectgame'den aliniz, paraniz cebinizde kalsin bence. Genişletmek için tıkla... Hocam bir akrabam alacak güven problemi illa yaşayacaktır. O yüzden Trendyol veya Hepsiburada'da ısrarıcıym
Bedirhn93 dedi: Aynı klavyenin Hepsiburada üzerindeki satıcısı da connect Game hocam fakat daha pahalı. https://www.hepsiburada.com/dareu-ek871gtr-kablosuz-mekanik-oyuncu-klavyesi-trip-mode-bt-2-4g-kablolu-hotswap-rgb-red-switch-beyaz-pm-HBC00006MO44O Genişletmek için tıkla... Hocam bir akrabam alacak güven problemi illa yaşayacaktır. O yüzden Trendyol veya Hepsiburada'da ısrarıcıym Abdullah7 dedi: Hocam site takıntısı yapmanizi onermem. Zaten sizi satıcı ile muhatap ediyorlar direkt. Connectgame'den aliniz, paraniz cebinizde kalsin bence. Genişletmek için tıkla... Hocam bir akrabam alacak güven problemi illa yaşayacaktır. O yüzden Trendyol veya Hepsiburada'da ısrarıcıym