Merhaba, ofis programlarında sorun çıkartmayacak, fatura programlarında sorun çıkartmayacak, fazla sekme açınca sorun olmayacak, YouTube'da video izlerken sorun çıkartmayacak bir ofis bilgisayarı toplamak istiyorum. Monitör dahil bütcem 1250 TL civarı, yardımcı olursanız sevinirim. Mümkünse monitör biraz büyük olsun ve SSD olursa süper olur. Şimdiden teşekkürler.
Fiyatları uzun zamandır takip etmiyorum ama bütçeye ekleme yapabilirim siz istediğim şeylerde sorun çıkartmayacan en ucuz maliyetli bilgisayarı toplarsanız sevinirim.
Fiyatları uzun zamandır takip etmiyorum ama bütçeye ekleme yapabilirim siz istediğim şeylerde sorun çıkartmayacan en ucuz maliyetli bilgisayarı toplarsanız sevinirim.
Toplam 1260 TL arkadaşlar böyle birşey toplasam olur mu sizce 2. el bi monitör alırım bileşenler uyumlu mu?
Cidden fiyatlar uçmuş biraz baktımda siz bana en uyguna en ideal sistemi toplarsanız sevinirim fiyat 1750 de olabilir.
Arkadaşlar yukardaki sistemi almaya karar verdim ama bileşenler uyumlu mu ?
Toplam 1260 TL arkadaşlar böyle birşey toplasam olur mu sizce 2. el bi monitör alırım bileşenler uyumlu mu?
Cidden fiyatlar uçmuş biraz baktımda siz bana en uyguna en ideal sistemi toplarsanız sevinirim fiyat 1750 de olabilir.
Arkadaşlar yukardaki sistemi almaya karar verdim ama bileşenler uyumlu mu ?