Mr. Hyper Hectopat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 55 24 Mayıs 2021 #11 SEMIKAANCAKIR dedi: Online ders için yeter. Benim 12 yıllık Pentium'lu DDR2 2 GB sistem bile Zula MC GTA 4 ve Zoom + skyp çalıştırıyordu bu Zoom için yeter. Genişletmek için tıkla... Bu cevabı görünce içim rahatladı açıkçası hocam çünkü bazı yorumları gördüm kesinlikle alınmaz tablet alın gibi şeyler yazılmış.
SEMIKAANCAKIR dedi: Online ders için yeter. Benim 12 yıllık Pentium'lu DDR2 2 GB sistem bile Zula MC GTA 4 ve Zoom + skyp çalıştırıyordu bu Zoom için yeter. Genişletmek için tıkla... Bu cevabı görünce içim rahatladı açıkçası hocam çünkü bazı yorumları gördüm kesinlikle alınmaz tablet alın gibi şeyler yazılmış.
talatkati Picopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 338 Makaleler 4 Çözümler 1 24 Mayıs 2021 #12 Mr. Hyper dedi: Bu cevabı görünce içim rahatladı açıkçası hocam çünkü bazı yorumları gördüm kesinlikle alınmaz tablet alın gibi şeyler yazılmış. Genişletmek için tıkla... Onlar boş konuşuyor. Herkesin 15k bütçesi yok. Gayet de alınır.
Mr. Hyper dedi: Bu cevabı görünce içim rahatladı açıkçası hocam çünkü bazı yorumları gördüm kesinlikle alınmaz tablet alın gibi şeyler yazılmış. Genişletmek için tıkla... Onlar boş konuşuyor. Herkesin 15k bütçesi yok. Gayet de alınır.
Pro c300 Yoctopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #13 Casper Nirvana C300 bende var ve memnunum. Ders için film ve video için oyun için hiç kasma yaşamıyorum. 2014 2015'ten beri bilgisayarı kullanıyorum 5 6 oyun kaldırıyor NFS MW 2012'yi bile oynatıyor bayağı iyi alın bence.
Casper Nirvana C300 bende var ve memnunum. Ders için film ve video için oyun için hiç kasma yaşamıyorum. 2014 2015'ten beri bilgisayarı kullanıyorum 5 6 oyun kaldırıyor NFS MW 2012'yi bile oynatıyor bayağı iyi alın bence.