Herkese iyi akşamlar, eski iş yerimden atıldığım için 20.000₺'ye yakın tazminat alacağım yakın zamanda bilgisayar almayı düşünüyorum. Parçaları seçtim fakat kasa ve PSU'dan emin değilim benden çok daha iyi bilen hocalarım vardır illaki burada. Sistem parçaları:
Hepsi toplam 12.538 TL tutuyor. Bu SSD yerine ek alternatifler de önerebilirsiniz. Ek olarak monitör için 3.500₺ gibi bir bütçem var. Taksitle G24F-2 almayı düşünüyorum nasıl bir sistem olur neleri değiştirirsem daha üst segment olur?
Yılbaşı yaklaşıyor illaki içerik üreticileri F/P hazır sistem çıkartabilir onları kovalamanı tavsiye ederim, hazır sistem almak tek tek toplamaktan daha karlı.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
Yılbaşı yaklaşıyor illaki içerik üreticileri F/P hazır sistem çıkartabilir onları kovalamanı tavsiye ederim, hazır sistem almak tek tek toplamaktan daha karlı.