1250TL 1TB M.2 SSD önerisi

• Konuyu başlatan Xen
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 547
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Herkese selamlar,

Soru başlıktaki gibidir. 1250TL civarına 1TB M.2 SSD arıyorum. Anakartımda M.2 slotu yok ancak " M.2 to SATA" dönüştürücülerinden birini kullanıp ileride anakartımı değiştirince de rahatça kullanabilmek için M.2 arıyorum. Sağlıklı olmaz derseniz 1TB SATA SSD'de alabilirim. SATA SSD'lerin hızı da benim için gayet yeterli çünkü.

Dönüştürücüler pek de sağlıklı olmuyor, SATA almanızı öneririm şahsen.
SATA:
M.2:

Dönüştürücü pek uygun olmuyor. O paraya M.2 destekli bir anakart alınıp 500 GB ile bile yetinirsiniz, çok çok depo gerekse de takın ileride 2 3 TB bir hard disk. Rahat edersiniz.

Herkese selamlar,

Soru başlıktaki gibidir. 1250TL civarına 1TB M.2 SSD arıyorum. Anakartımda M.2 slotu yok ancak " M.2 to SATA" dönüştürücülerinden birini kullanıp ileride anakartımı değiştirince de rahatça kullanabilmek için M.2 arıyorum. Sağlıklı olmaz derseniz 1TB SATA SSD'de alabilirim. SATA SSD'lerin hızı da benim için gayet yeterli çünkü.

M.2 to SATA değil de PCI'e dönüştürücülerini deneyebilirsiniz.

Anakartım Gigabyte A320M HD2.
Anakartınız nedir?
Kasanızın görüntüsünü atar mısınız.
Dönüştürücüler pek de sağlıklı olmuyor, SATA almanızı öneririm şahsen.
SATA:
M.2:
Önümüzdeki aylarda anakart+işlemciyi de değiştirmeyi düşünüyorum bu yüzden şimdiden alabiliyorken M2 SSD almayı istiyorum. Tam hızında kullanmak pek umrumda değil. 300-500 hızları yeterli gelecektir.

Şunu PCI Express slotlarımdan birinde adaptörle veya sata adaptörüyle kullanamaz mıyım? Adaptör önerisine açığım. Dediğim gibi ileride zaten 5600X+550 serisi anakarta terfi etmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Anakartım Gigabyte A320M HD2.

Önümüzdeki aylarda anakart+işlemciyi de değiştirmeyi düşünüyorum bu yüzden şimdiden alabiliyorken M.2 SSD almayı istiyorum. Tam hızında kullanmak pek umurumda değil. 300-500 hızları yeterli gelecektir.

Şunu PCI Express slotlarımdan birinde adaptörle veya SATA adaptörüyle kullanamaz mıyım? Adaptör önerisine açığım. Dediğim gibi ileride zaten 5600X+550 serisi anakarta terfi etmeyi düşünüyorum.

Şöyle bir dönüştürücü kullanabilirsiniz ileride 2. elden satarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı