Merhabalar, ben belli bir kotaya PC topladım RAM, anakart tarzı şeyleri topladım bana 1250TL'ye(gerçekten hakkını veriyorsa 1500TL'de olur) ekran kartı önerisi lazım(GTA V tarzı oyunlar için)yardımınızı bekliyorum...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Gerçekten hakkını veren, iyi bir F/P kart. 1080p'de üzmeyecektir.
Galax modeli iyidir ama beğenmezseniz 1500TL'ye bir sürü alternatifi var.
Galax GTX 1650 Super EX 65SQL8DS61EX 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Galax GTX 1650 Super EX 65SQL8DS61EX 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Merhabalar, ben belli bir kotaya PC topladım RAM, anakart tarzı şeyleri topladım bana 1250TL'ye(gerçekten hakkını veriyorsa 1500TL'de olur) ekran kartı önerisi lazım(GTA V tarzı oyunlar için)yardımınızı bekliyorum...
İşlemci içindeki grafik birimi ile işiniz olmayacaksa ve işlemciye ayırdığınız bütçeyi birazcık genişletebilirseniz kesinlikle Ryzen 3 3100 alın. Ayrıca alırken olmasa da ileride kesinlikle çift kanal RAM kullanın.