Elevona Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 229 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1050 İ7 7700HQ HP Power Pavilion CB-001nt Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar benim boyum 190cm, 85 kiloyum. Arkadaşım 185cm, 80 kilo. İkimize uygun motosiklet önerir misiniz? Scooter tercih etmiyorum, 125CC olması şart ehliyetten dolayı. Bütçe 50-90k, cok vermek istemiyorum açıkçası.
Arkadaşlar benim boyum 190cm, 85 kiloyum. Arkadaşım 185cm, 80 kilo. İkimize uygun motosiklet önerir misiniz? Scooter tercih etmiyorum, 125CC olması şart ehliyetten dolayı. Bütçe 50-90k, cok vermek istemiyorum açıkçası.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 51 Yer Bursa 13 Ekim 2024 #2 Elevona dedi: Arkadaşlar benim boyum 190cm, 85 kiloyum. Arkadaşım 185cm, 80 kilo. İkimize uygun motosiklet önerir misiniz? Scooter tercih etmiyorum, 125CC olması şart ehliyetten dolayı. Bütçe 50-90k, cok vermek istemiyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Raider bak.
Elevona dedi: Arkadaşlar benim boyum 190cm, 85 kiloyum. Arkadaşım 185cm, 80 kilo. İkimize uygun motosiklet önerir misiniz? Scooter tercih etmiyorum, 125CC olması şart ehliyetten dolayı. Bütçe 50-90k, cok vermek istemiyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Raider bak.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.962 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ekim 2024 #3 Raider 125. Sürücüde titreşim olmasa da artçıda besbelli titreşim var.
mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.230 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #4 cinar_yasarrr dedi: Raider 125. Sürücüde titreşim olmasa da artçıda besbelli titreşim var. Genişletmek için tıkla... Sürücüde gidon daha çok titriyordu benim motorumda paglerde bariz bir şey yoktu, yolcu olarak uzun süre gitmedim ama daha az titreşim hissediyordum. Ahım şahım bir titreşimi yok Raider öneririm.
cinar_yasarrr dedi: Raider 125. Sürücüde titreşim olmasa da artçıda besbelli titreşim var. Genişletmek için tıkla... Sürücüde gidon daha çok titriyordu benim motorumda paglerde bariz bir şey yoktu, yolcu olarak uzun süre gitmedim ama daha az titreşim hissediyordum. Ahım şahım bir titreşimi yok Raider öneririm.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.962 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ekim 2024 #5 mars0009 dedi: Sürücüde gidon daha çok titriyordu benim motorumda paglerde bariz bir şey yoktu, yolcu olarak uzun süre gitmedim ama daha az titreşim hissediyordum. Ahım şahım bir titreşimi yok Raider öneririm. Genişletmek için tıkla... Acaba arkadaşın Raider'de mi sıkıntı vardı ayaklarımı uyuşturmuştu 15 dakikada ama kendisinde hiç titreşim olmadığını söylüyordu.
mars0009 dedi: Sürücüde gidon daha çok titriyordu benim motorumda paglerde bariz bir şey yoktu, yolcu olarak uzun süre gitmedim ama daha az titreşim hissediyordum. Ahım şahım bir titreşimi yok Raider öneririm. Genişletmek için tıkla... Acaba arkadaşın Raider'de mi sıkıntı vardı ayaklarımı uyuşturmuştu 15 dakikada ama kendisinde hiç titreşim olmadığını söylüyordu.
Elevona Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 229 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1050 İ7 7700HQ HP Power Pavilion CB-001nt Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ekim 2024 #6 cinar_yasarrr dedi: Acaba arkadaşın Raider'de mi sıkıntı vardı ayaklarımı uyuşturmuştu 15 dakikada ama kendisinde hiç titreşim olmadığını söylüyordu. Genişletmek için tıkla... YouTube'da herkes camurluktan dolayi diyor ama bilemedim Raider alacağım. mars0009 dedi: Sürücüde gidon daha çok titriyordu benim motorumda paglerde bariz bir şey yoktu, yolcu olarak uzun süre gitmedim ama daha az titreşim hissediyordum. Ahım şahım bir titreşimi yok Raider öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam sizce daha iyi motor var mı şu anda Raider'den baska. 90k civarı HakanXD dedi: Raider bak. Genişletmek için tıkla... Burada havalar sıcak Muğla'da yaşıyorum hava soğutma sıkıntı yapmazmi? HakanXD dedi: Raider bak. Genişletmek için tıkla... Burada havalar sıcak Muğla'da yaşıyorum hava soğutma sıkıntı yapmazmi? HakanXD dedi: Raider bak. Genişletmek için tıkla... Burada havalar sıcak Muğla'da yaşıyorum hava soğutma sıkıntı yapmazmi? HakanXD dedi: Raider bak. Genişletmek için tıkla... Burada havalar sıcak Muğla'da yaşıyorum hava soğutma sıkıntı yapmazmi? Kararı değiştirdim CBR 125F almaya karar verdim sebebi cok basit Raider'in kronik hatasi fazla ve uğraşmak istemiyorum. Son düzenleme: 14 Ekim 2024
cinar_yasarrr dedi: Acaba arkadaşın Raider'de mi sıkıntı vardı ayaklarımı uyuşturmuştu 15 dakikada ama kendisinde hiç titreşim olmadığını söylüyordu. Genişletmek için tıkla... YouTube'da herkes camurluktan dolayi diyor ama bilemedim Raider alacağım. mars0009 dedi: Sürücüde gidon daha çok titriyordu benim motorumda paglerde bariz bir şey yoktu, yolcu olarak uzun süre gitmedim ama daha az titreşim hissediyordum. Ahım şahım bir titreşimi yok Raider öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam sizce daha iyi motor var mı şu anda Raider'den baska. 90k civarı HakanXD dedi: Raider bak. Genişletmek için tıkla... Burada havalar sıcak Muğla'da yaşıyorum hava soğutma sıkıntı yapmazmi? HakanXD dedi: Raider bak. Genişletmek için tıkla... Burada havalar sıcak Muğla'da yaşıyorum hava soğutma sıkıntı yapmazmi? HakanXD dedi: Raider bak. Genişletmek için tıkla... Burada havalar sıcak Muğla'da yaşıyorum hava soğutma sıkıntı yapmazmi? HakanXD dedi: Raider bak. Genişletmek için tıkla... Burada havalar sıcak Muğla'da yaşıyorum hava soğutma sıkıntı yapmazmi? Kararı değiştirdim CBR 125F almaya karar verdim sebebi cok basit Raider'in kronik hatasi fazla ve uğraşmak istemiyorum.