125CC altı motor tavsiyesi

brthlm

Hectopat
Daha fazla  
Selam, ben A1 ehliyet alıp onunla okula gidip gelebileceğim ara sıra da gezebileceğim bir motor almayı düşünüyorum. Scooter tarzı düşünüyorum hem daha ucuz hem de vites derdi yok. Motor olarak ayağımı yerden kessin işimi görsün yeterli marka takıntım veya model kasa takıntım yok, motoruda 2-3 yıl kullanıp satmayı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi alabilir miyim? Ne kadar bütçe gerekiyor?

Hocam bütçe belirtirseniz ona göre tavsiye verebiliriz.

Eğer iyi bir şey istiyorsanız kesinlikle Honda Dio önerimdir. Onun dışında Spacy 110 bakabilirsiniz. Honda Dio gelmiş geçmiş en tasarruflu motorlardan biridir ki, yaktığı benzin 1.5 lt ila 1.8 lt arası.

CBR125R iyidir.

Ucuz yolluların hepsi birbirine benzeyen çin menşeili parçalar ile Türkiye de birleştirilen motorlar.
Kaliteli bir motorsiklet istiyorsanız Honda Dio modeline bakabilirsiniz ama fiyatları uçuk biraz.
Yok benim 20-25K param var şehir içi git-gel, gezmelik bir motor istiyorum diyorsan Revolt RS5 bakabilirsin, 80CC yükseltilmiş halini 7 bin kilometre kullanıp sattık. Yokuş performansı, yakıtı vesayire hoştu. Açıkcası bir sorun yaşamadık teknik anlamda.

Kalite takıntım yok ayağımı yerden kessin ve iş görsün yeterli. 20-25k bütçe çıkarsam CBR vs. alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…