125CC başlangıç için Drift L vs TVS Raider 125

Herkese selam,

İşe başladığımdan beri içimde bir motor alma isteği oluştu. Bugün de ilk adımı atarak ehliyet için bir sürücü kursuna yazıldım. Başlangıç için 125CC bir motorla başlamayı düşünüyorum. Şu ana kadar 125 Drift L ve TVS Raider 125 modelleri arasında kaldım. Araştırdığım kadarıyla, bu iki motor giriş seviyesi için en idel modeller galiba.

Ancak şunu da belirtmeliyim ki, hayatım boyunca ne motor ne de araba kullandım. Bu yüzden açıkçası olduk. A gerginim. İki model arasında TVS Raider 125 bana daha dolu ve kaliteli geliyor gibi. Bütçem 100-110 bin TL aralığında, mümkün olduğunca bu limitin üstüne çıkmak istemiyorum.

Bunların dışında birkaç model daha gördüm fakat konuya oldukça uzağım, o yüzden sizlerin deneyim ve önerilerine ihtiyacım var. Sizin başlangıç için tavsiyeniz ne olurdu? Bu modellerden biriyle başlamak mantıklı mı, yoksa başka bir alternatife mi yönelmeliyim?

Şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam neden 125, neden 50 değil? 50 ile ilk önce hakimiyetinizi arttırın, daha sonra 125 cc bir motora geçiş yapın. Daha önce hiç motor veya araba kullanmadığınızı söylemişsiniz zaten.

Yanlış bilgi
Hocam neden 125, neden 50 değil? 50 ile ilk önce hakimiyetinizi arttırın, daha sonra 125 CC bir motora geçiş yapın. Daha önce hiç motor veya araba kullanmadığınızı söylemişsiniz zaten.

125CC zaten giriş seviyesi 50CC ile kanser olursun sigorta sıkıntısı da var. Değer kaybı da fazla olur. TVS'nin drifte karşı zayıf olduğu şey ABS olmaması onun harici TVS daha dayanıklı bir motor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu iki model arasında tvs raider önerebilirim ama baktığımızda ikiside iyi motor değil.
En önemli olması gereken şey ABS yok ikisinde de. Yerinizde olsam bütçeyi biraz daha arttırıp abs li modellere bakardım arttıramıyorsanız en azından japon alabilirsiniz bu bütçelere cb125f bulunabilir. Artarsa cb125r da bulunabilir.
Unutmayın çin ve hint mororlarının 2. eli pek iyi durumda değil sıfıra 150 ye aldığınız motoru 100 e veriyorsunuz şu devirde japonlarda öyle değil ama yani alıp 3-4 ay sonra satmayı planlıyorsanız pcx gibi tutulan ve gerçekten hızlı satılan modellere yönelin.

125CC zaten giriş seviyesi 50CC ile kanser olursun sigorta sıkıntısı da var. Değer kaybı da fazla olur. TVS'nin drifte karşı zayıf olduğu şey ABS olmaması onun harici TVS daha dayanıklı bir motor.

Drift te ABS yok zaten cbs var yanlış bilmiyorsam.

Hocam neden 125, neden 50 değil? 50 ile ilk önce hakimiyetinizi arttırın, daha sonra 125 cc bir motora geçiş yapın. Daha önce hiç motor veya araba kullanmadığınızı söylemişsiniz zaten.
Yok aşağıdaki aletle başlasın 50'lik fazla olur.

Raider 125 bence daha iyi.

125CC zaten giriş seviyesi 50CC ile kanser olursun sigorta sıkıntısıda var. Değer kaybıda fazla olur. TVS'nin drifte karşı zayıf olduğu şey ABS olmaması onun harici TVS daha dayanıklı bir motor.

Hocam bisikleti sürebilen 50 liği rahat sürer zaten 5-6 yıl bisiklet sürdüm hayatımda ilk defa 50'lik sürmüştüm ağırlık farkından başka hiçbir şey yok hakimiyet arttıracağını hiç düşünmüyorum bir de 110'luk denemiştim 50 liğin arasında bayağı fark var direk 125'ten başlamak daha mantıklı.

Yok aşağıdaki aletle başlasın 50'lik fazla olur.
Eki Görüntüle 2462251

Raider 125 bence daha iyi.
Hocam pedallı fazla kaçar momentum-quantum gücüyle gitse daha iyi olur.

Anladım hocam sağolun.

Drift belasını başınıza almayın alın Raider'ı paşalar gibi binin hindistanlının yaptığı tek güzel şey olabilir marş bile yağ ile daha sayayım isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…